2009. augusztus 1., szombat

Sárkánytalálkozó 6. - Évinél

Azt hiszem ez a mai nap nagyon jó volt :)))))))))))))))))))))))))))))))
Kegyetlen fáradt vagyok, dehát nem csoda, mert nem aludtam éjszaka már valami nyugisan. Ez a vezetés nekem a legnagyobb parám. Nem is az úton vezetés a gondom, már rájöttem, hanem, hogy nem tudom hova megyek, és ott vajon hogy lehet parkolni, megállni. Úgyhogy Éviéknél is tökéletes volt a fűben a fák alatt, be nem parkoltam volna a kapun :-D, és szerencsére Évinél tök könnyű volt megállni, pedig izgultam :)
Ennek következtében reggel 5:07-kor kipattant a szemem :-D Lassan felkeltem, csináltam nyugisan kávét, megittam. Tök jó volt, hogy a fiúk még fent aludtak, nyugiban meg tudtam inni. Lassan készülődtem, tusoltam, pakolásztam. Sietenem nem kellett, mivel enyhén korán keltem :) Előtte holt baromságokat álmodtam, pl, hogy utaznom kellett céges kiküldetésbe, repülővel, és apukám felhivott indulás előtt, hogy fel ne szálljak, mert nagy a vihar, le fog zuhanni a gép, de szerencsémre nem jutott hely nekem a gépen, igy csak a munkatársaim közül a fele ment, de én pont nem.
Becuccoltam a kocsiba. Átmentem Anitához. Végülis ő egy köpésre van, 10 perc aztán ott voltam. Még Anitához is bementem, mert még nem volt teljesen készen. Aztán újra kocsiba. Irány volt Dorottya. Aztán persze Dorottyánál is kiszálltunk. Megnéztük Puntit :) Be is ültem, tök kényelmes. Ennyit értek is az autókhoz :-D Aztán én vezettem végig Éviékhez. Egész büszke vagyok magamra, mert kb tartottam a mohabá mondta időt, és 11 előtt valamikor oda is értünk Évihez. Ja, Klaudiát még felkaptuk, mert végül csak vonattal jött, nem kocsival.
Közben Dóra irt sms-t hogy ők még el sem indultak. Fel is hívtam, hogy mi van, de akkor már épp úton volt, hogy találkoznak Vikivel, és jó 1 óra múlvát jósolt érkezésre.
Bementünk Évihez, leültünk, üditőztünk, dumáltunk, röhögtünk, Évi főzőcskézett közben. Aztán megjött Delfike is. Ő is kocsival jött, viszonylag közelről. Aztán az igért időben megérkeztett végül Viki meg Dóra. Igy teljes lett a létszám. Évi férje elment strandolni a punkokkal, míg mi ott voltunk :)

Aztán ebédeltünk. Évi nagyon jól főz el kell mondanom! Nekem annyira izlett minden, hogy nagyon. Kicsit túl is ettem magam. A süti meg kimondottan ilyen meleg nyári délutánra illett.
Evés után kimentünk a kertbe, néztük a nagy telket. Nagyon tetszett nekem egyébként az egész hely. Láttam sárga chilipaprikát is Évinél, hozni akartam belőle, de elfelejtettem végül :( Sőt a pereceket is elfelejtettük, mert ilyet sem ettem még, jó lett volna megkóstolni.

Aztán jött a mutogatósdi :) Ugyan senki nem hímzett vagy kötött semmit :-DDD, de azért előkerült ez meg az :) Majd rakok fel képeket, de már tényleg nincs erőm.
Delfike tengeres képet imádtam, annyira csodálatosan gyönyörű, hogy hihetetlen. Évi Pink Rose-át is imádom még mindig. De szép lesz ha kész lesz. Dóra tündérbabája valami hihetetlen jó. Azt hiszem azért is tetszett annyira, mert én ilyet képtelen lennék csinálni, és olyan szépen kidolgozott, és precíz volt. Dorottya miniatűrjei, meg a kendői meg annyira jók, hogy csak na! Viki sellőire nagyon kiváncsi leszek milyen lesz végül, mert csudaszép az anyaga, meg a szinei. A többiért is oda voltam, pl tök bírom, hogy neki nem olyan gyűröttek az anyagai, mint nekem :-D, pedig az övé sem volt mind kész, nem tudom hogy csinálja. Anita meg eszméletlen sok dolgot hozott most, szerintem ő vitte a pálmát. Nem is tudom melyikkel, mert mind annyira szép volt, petal fairy, kenyérpiritó, tök jól előrehaladott állapotban lévő RR. Elhozta Rita dobozkáját is, eszméletlen szépen van megcsinálva az is. Klaudiának meg annyira szép a fehér kendője, muszáj lesz nekem is ilyet csinálnom. Meg hiába no, nekem a fekete-fehér dobozka is nagyon bejött.
Ja, igen Anitának jövök egy örök hálával, a citrom nagy részét kibontotta. Nem sok maradt már, azzal már megbírkózom szerintem én is. Bánatomban tegnap újba is kezdtem a citrom miatt :-DDDDD

Nagyon gyorsan elment az idő. Talán mondhatom is, hogy nekem ez a tali volt talán a legjobb tali eddig. Olyan igazi jókedvű volt az egész.
Következő Delfikénél esedékes majd ősszel. Ő válalkozott a következőre :)

Hazafele Dorottya vezetett, Klaudiát ledobtuk, de most a busznál. Azért ilyenkor érzem, hogy micsoda bénán vezetek. Azért Dorottya nem semmi nyugis volt. Miközben 160-nal száguldott az autópályán, és közben olyan nyugalommal váltogatta a tömegben a sávokat, hogy hihetetlen. Fogok valaha tudni vezetni igy?!?!?! Budapesten megálltunk egy McDonald'snál, hogy cseréljünk volánt Dorottyával. Mondtam, hogy parkoljon be nekem egy szép 3 autós helyre. Be is állt, kiszálltunk, dumáltunk, csereberéltük a helyeket, és mire visszaültem, és inditottam, nem mindkét oldalunkat beállták?!!? Na majdnem sokkot kaptam, nekem ez a rémálmom, a ki-be parkolás. Aztán csak kijöttem.

Miután mindenkit kipakoltam, 7-re haza is értem. De nekem ez már a nem látok kategória volt, mikor a nap kezd lefele tartani, egyszerűen nem látom a távolságokat. Szóval nem az a lényeg, hogy sötétedjen, már sokkal hamarabb kezd rossz lenni a távolságérzékelésem. De hazaértem, fiúk örültek nekem :) Én meg belegondoltam, hogy egész nap egyszer sem jutottak eszembe ;) :-D

9 megjegyzés:

Carol Anna írta...

Örömmel és élvezettel olvastam a beszámolót. Köszönöm! :-)

Delfike írta...

Nagyon jó beszámolót írtál!!:)
Hamarosan én is megírom,ha a tesóm ide enged egy kicsit több időre a géphez,addig megyek aquamarinet hímezni :)

Laucica írta...

Várom a képeket is a beszámolóhoz! Imádom nézegetni-olvasni mindig!! (mindig végigolvasom minden résztvevőét:))

Dorottya írta...

:-DDDD
Nem is igaz.... költöd itt a rossz híremet... nem is nagyon mentünk 160-al... inkább csak 130-al, de azzal folyamatosan utazósebességgel... DE CSAK AZ AUTÓPÁLYÁN!!!! A városban korrekten vezettem... különben is feltartott a sok autós.
Szerintem teljesen jól vezettél. A parkolással sincs gond, csak bestreszeled magad már jó előre... :-)))
Ügyes voltál!
Majd kinyomtatom és mutogatom mindenkinek, hogy milyen "marha jól" vezetek... max. a 160-at kerekítem majd kicsit lefelé....
:-DDDD

Dora írta...

Anita is alá fogja támasztani, hogy mentünk 160-nal :) És tényleg, városban nem mentél 160-nal :-DDDDD

Azért én örültem, hogy visszafelé nem én vezettem, mikor az az ügyes ember előzött és szembe jött velünk...

Örülök, hogy tetszett a beszámoló :) Képeket még mindig nem volt időm feltölteni, most értem megint haza. Megint maratonit vezettem... el sem hiszem. És parkoltam, és para nélkül. Ezt sem hiszem el :-D És tankoltam, és majd el is füstölt az autónk. Király nap volt.

Judit írta...

Én is nagyon szeretem ezeket a beszámolókat!
Én már Klaudiánál megkukucskáltam a képeket! :))

Dorottya írta...

Jóóóóóóó, csak 1x mentünk 160-al..... De aztán lassítottam és vissza álltunk az utazó sebességre.......:-D

Laucica írta...

Gondolom parkolásban is, mint minden másban, gyakorlat teszi a mestert! (de pontosan nem tudom, én nem vezetek, félek:))

Anita írta...

Mi vagyok én bűnpártoló??? :))))) Na jó, egyszer-kétszer én is meglepődtem az óraálláson, de mivel Dorottya alapvetően jól vezetett, nem foglalkoztam vele. Jól elvoltam én ott a hátsó ülésen. :-)

Dóri nyugi, szerintem menni fog neked ez a vezetés, meg a parkolás is, csak gyakorolnod kellene.