2009. augusztus 12., szerda

Sun ray shawl (3)

Múltkor - még csak 2x volt ismételve a chart

Itt meg már 4x van :) + két sor :)

A nyaralás alatt csak erre jutott időm. Ez sem egy rohamtempó. 4x kész a chart. Még 2x kéne a minta szerint. De elég szorosan kötök, még béna vagyok ugyebár :), meg egyébként is most néztem, hogy ezt 6-os tűvel illett volna kötni. Ami nekem meg nincs :) Ugyhogy én csak elkezdtem azzal, amim volt. Érezhetően kicsike is, úgyhogy ha a fonal engedi, akkor nagyobbra fogom kötni.
A szine viszont egyre jobban tetszik, mert sokszor több soron át is egymás fölé estek ugyanazok a szinek. Nem lett olyan pöttyös tarka, mint az elején.
Csak a fél oldalát fotóztam le, mert igy talán látszik, hogy hogy áll. Jobban meg már nem tudom kiteríteni a tű hossza miatt.

10 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon szuper lesz, nekem is tetszik a szine;o) és szerintem jól haladsz:o)

Dora írta...

3 estének jó ez?! Hát igy sosem leszek kész vele :-D Főleg, hogy egyre bővül ;)

Melinda írta...

Már miért lennél béna?! Nekem nagyon tetszik, amit eddig kötöttél!:)

Judit írta...

Nekem nagyon tetszik, bár elmondanám, hogy én nem értek igazán a kötéshez.
Az aidáról meg annyit, hogyha gondolod, én szívesen veszek neked és elküldöm.

Timici írta...

3 estének pláne szuper! ne legyél mindig olyan kis elégedetlen;o) persze bővülni fog, de Te meg egyre jobban fogod nyomni fejből.:o)))

Barbi írta...

Húú, de jó színe van!

Gyere játszani! :D

Mónika írta...

Nekem is nagyon tetszenek a színei! Ez egy igazi vidám kendő lesz! Kötni (még) én sem tudok, de szerintem gyönyörű!

Dora írta...

Melinda, azért érzem bénának magam, mert olyan szorosan kötöm. Bár már alakulok, sokkat lazultam :-D De tényleg, az elején néha tűt is nehéz volt belebökni, mert nem fért el :-D
Na meg most emiatt, hogy rám férjen sokkal több szemlekötést kell végül csinálnom, mert hosszabban kell folytatnom a mintát... vagyis több idő :(

Judit, irtam a blogodba. Nagyon "értelmes" dolgokat :)

Jaj, Timi, tudod én Dorottyához viszonyitok. Ő megköt egy kendőt 3 nap alatt. Gondoltam én is, hogy majd majdnem megy az nekem, ha nem is 3 nap, de majd 6 :-D Végülis 3 gombóc van, na a nyaralás alatt épp hogy váltanom kellett. Ami azt jelenti, hogy 3 este, plusz amit előtte rászántam, ami sajnos nem tudom mennyi, mert nem számoltam, az elég a harmada melóra... bah,jó lassú ;)

Barbi, nézem mindjárt a játékot :)
Meg is néztem, jól hangzik, megcsinálom :)

Mónika, köszi szépen! Ezek a kendők szerencsére egyszerűek, ezt még én is meg tudom kötni :) Szóval ha kedved támad, rajta hát, ezeket meg lehet csinálni minden bátor halandónak :)

Melinda írta...

Hjaaaaj, hát ez neeeem bénaság! Senki nem születik profinak, ebben sem! Én, amikor kötni kezdtem, még valamikor a búr háború előtt, elkezdtem egy sálat 20 (húsz) szemre és befejeztem 40 (negyven) szemmel... Szóval pusztán az a tény, hogy szoros, amit gyártasz (nem is látszik így!), nem elkeserítő!!!:))) Majd "ellazulsz" idővel!:x

Dora írta...

Melinda, egyébként már fele olyan szoros sem a mostani utolsó sorai, mint a legelsők. Szóval tényleg fejlődök, csak igy lesz egy halom nem tökéletes cuccom :-D Szörnyűség, nem ;)?

De legalább a megfelelő mértékben szaporodnak, az is valami, igazad van :)