2009. augusztus 28., péntek

Nora Corbett - G betű (1)



Ime a MUKom :) Ami nem is olyan igazi MUK, mert ajándékba lesz :) Az ugyebár nem számit bele :-DDD Keresztanyámnak készül majd.
Sajnos most vettem észre, hogy nem tudom hogy fogom befejezni, mert nincs Smoke fonalabmból több :(((((((((((( És Rita meg ki tudja mikor rendel, az oldalán meg pont ebből nem láttam :(((( ... nekem meg szeptember közepére meg kéne lennem vele...

32 countos csillámos Belfast, CC fonalakkal készül. Gyors, és haladós kis minta :) (Szegény RRem meg ül, és porosodik :-D)

12 megjegyzés:

Anita írta...

Sejtettem, hogy valamiben sántikálsz. :-) Délután megyek és szemügyre veszem.
Én most kértem Ritától Smoke-ot, de ki tudja, mikorra fog megérkezni, úgyhogy ezzel sem igazán vagy kisegítve... Nincs valami másik kézzel festett, ami nagyon-nagyon hasonlít? Vagy az már úgysem lenne szép?

Dora írta...

Az a baj, hogy már himeztem vele bele, mert tuti biztosra vettem, hogy én vettem még egyet valamikor. Simán lehet, hogy vettem is, csak amilyen szétszortan hagyom a cuccaim, lehet hogy nem ott van ahol kéne :(

Jucus írta...

Nagyon szépek ezek a Nora Corbett monogramok, a bogár már az én fülemben is elült!:o)
Nagyon csinos darab lesz!

Dora írta...

Jucus, tessék csinálni ilyeneket! Annyira szépek!

dviki írta...

Dóri, átnéztem a készletemet és nekem van Smoke-om, nagyon szívesen elküldöm, ha még más nem ajánlotta fel! :)
Igaz, nem egy egész, mert ugyebár az F betűhöz már használtam belőle. ;)

dviki írta...

Azt meg el is felejtettem írni, hogy ejnye-bejnye!!! :DDD Én ma elővettem az RR kendőmet, mert miután láttam a blogon Anita haladását, elég rendesen elkezdtem parázni! ;)))
Pedig én is annyira szeretném a MUK-omat hímezni...meg a sellőlányokat....meg egy- két új MUK-ba belebökni! :DDDDDDDDDDDD

norcsella írta...

Mennyi kellene?

Dora írta...

Én is előkészitettem délután az RR kendőt, hogy most ezt kell este himeznem... hát szomorú az élet :-DDDD

Viki, Nóri, szerintem kell legalább 1 teljes 6 szálas, meg még 2 szál, hogy tuti elég legyen. Lehet, hogy elég a 6 szál, de nem venném biztosra. Ja, még a kontúrra is kell, szóval inkább a 8 szál a biztos. Nóri neked tuti kell még valamelyik betűhöz, vagy már minddel megvagy amit akartál? Viki, te még tervezed valamelyiket himezni, vagy egyenlőre ennyi? Persze ha szerzek majd, akkor visszaadom, csak nem tudom mikor lesz legközelebb bármilyen fonalrendelés, amihez tudok csatlakozni.

dviki írta...

Dóri, hétfőn feladom! :))) Tervezem én is, hogy még hímzek, de itt a "terven" van a hangsúly! :DDD Most úgyis az RR kendőt kell nyomnon, aztán a legújabb MUK-ot szeretném befejezni, meg a sellőtestvérekbe is régen böktem már....tehát, ha kell is a következő betűkhöz, addigra szerintem Ritától meg tudom majd rendelni! :)))

Dora írta...

Viki, aranyos vagy! Köszönöm szépen!

norcsella írta...

Akkor látom megoldódott. Hát még tervezem az N-t, R-t, T-t, L-t. Ebből már csak a T hiányzik és az R-t várom. Amíg nincs kész az R és a T addig nem hímzem a többit sem.
De ha kell még valami, szólj!

Dora írta...

Nóri, neked is nagyon köszi a felajánlást! Az a baj, hogy tökre nem tudom megsaccolni, hogy mennyi fonal kéne. Mert persze most megnéztem, hogy tulajdonképpen még a L-be, és a M-be is kell a smoke is pl... Szóval igy is úgy is szereznem kell majd, különben azokat sem tudom meghimezni...