2009. augusztus 28., péntek

Kolos zsiráfjai



Ha már ez úgyis kezd ilyen mindenes kreativ oldal lenni :-D megmutatom Kolos zsiráfjait. Sokféle dolgot szoktunk alkotni, sajnálom, hogy nem fotózom le mindet, olyan jó lenne emlékbe. Lehet, hogy majd le is kapom még azokat, amik itthon vannak. Amiket elajándékoztunk, azt sajnos már nem tudom. Ezek is ajándékba mennek, ezért is jutott eszembe, hogy le kéne fotózni. Sok szülinapos családtag van a nyáron, ezekből kap majd Babszi, Iringó, Kati és Gabika. Még kell majd még gyártanunk dolgokat, mert lesz még Lucának is szülinapja, meg Zolinak is. De az már valami más lesz majd :)

Szerintem elég ügyes, sok dolgot egyedül csinált benne (4,5 éves egyébként). A barna zsiráfra még én festettem a foltokat, mert amig nem figyeltem az egész tubus barna festéket szétkente egy lapon :-DDD, igy alig maradt, azzal kellett valamit rárajzolnom. De a cserepeket, golyókat, foltokat, fejeket ő festette le. Elvágta a madzagokat, felfűzte a golyókat. A golyók helyére csomózását azt én csináltam. Meg a füleket is én vágtam ki, mert túl piciket kellett, pedig próbál már ollóval ügyeskeni, de ezt nem mertem a kezébe adni. Igy is majdnem jól megszúrta magát, mert a kis fagolyók lukai betömődtek a festéstől, és ollóval ki akarta lukasztani... áááááá, majdnem szivbajt kaptam, mikor láttam mit csinál, és mellé megy az egész....... na de végül készen várják gazdáikat :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

És még azt mondják, hogy nem szereted a gyerekeidet... hagyjuk.. régi téma....

Mindenesetre nekem, akit általában jó anyaként emlegetnek, sosem volt türelmem ilyenekkel szórakozni, pláne a gyerekkel együtt....

egy a lényeg, ügyesek voltatok :)))

Dora írta...

Örülök, hogy tetszik az alkotásunk :)

Egyébként ez tényleg türelemjáték :-DDD Hogy ne akarjak neki segiteni, mikor bénázik, és hagyni, hogy ő próbálja...

Christine írta...

Hát mit ne mondjak, ügyes a kisfiad, biztos az anyukájára ütött:) Helyesek ezek a zsiráfok.

Dora írta...

Christine, átadom Kolosnak :)
Egyébként tényleg jófej kis zsiráfok, Botond röhögőgörcsöt kapott rajtuk :-D