2009. március 4., szerda

Kolos sálja - Scarf of Kolos


Végre befejeztem Kolos sálját. Nem lett tökéles ez sem :) Hiába no, kezdő kötögető vagyok még. Egyrészt pöndörödik. Másrészt az elején a mintát még elszúrtam simán, a másik végénél jöttem rá, hogy hogyan is kellett volna valójában. De a lényeg, hogy Kolos nagyon szereti, pedig nem egy sapka, sál rajongó. Igazándiból mindent szeret, amit neki csinálok, állandóan azt lesi a hímzéseknék is, hogy melyik készül neki. Az összes házikós hímzésem kénytelen leszek neki készíteni :-D

I have finished Kolos's scarf. It took a long time :) and it is not perfect. I am a beginner in knitting, I can say. First of all, it frizzles up. And I misunderstood the pattern in the begining, and when I reaced the other end, I realized how I had had to do it. But the main point is that Kolos loves it. He is not a sap-scarf liker (is there such a word?!?!) but he likes this. He likes everything that I make for him. He always checks what I am stitching if something is made for him ;) All of my stitches with houses should be his :-D I have to make all for him.

5 megjegyzés:

Anita írta...

A lényeg, hogy szereti, a többibe meg majd belejössz! ;)
Az nálunk is teljesen más kategóriába esik, ha tőlem kap valamit Andris. Eddig a bevásárló szatyrot alig győzte kivárni, most meg a GPS-nek kellene valami tokot készítenem, hímzést még nem kért eddig, de ami késik nem múlik. :-)

Delfike írta...

Első nekifutásra nem lett rossz,nem?A lényeg meg az,hogy emberpalántádnak tetszik és hordja.

Timici írta...

jó lett! és fini puha, igazi pasi színek, ráadásul anya kötötte, mi kell ennél több:o)))

Anita írta...

Hát tényleg nagy becsben van ez a sál, nem is gondoltam volna. :-)) A sapka maradjon csak nyugodtan a kabátokkal, de a sálat be kell vinni a szobába, nehogy véletlenül elkallódjon. :DD

Dora írta...

Tényleg tök jó puha, én is szeretném! Meg hát valahol el kell kezdeni, az első keresztszems munkáim sem olyanok, mint amilyennek szeretném őket ;)