2017. november 12., vasárnap

Aimee Stewart: A Stitch in Time SS (2)

Az elmúlt egy évben, ezt a képet hímeztem leginkább. Nem sok időm van, vagyis nem sok időt szánok mostanában hímzésre, biztos lehetne többet is, de néha olyan fáradt vagyok, hogy inkább aludni megyek.

Ezek a képek is már másfél hetesek, de nem raktam még fel őket mindig megmutatni.

Hát így állok teljes nagyságában:

Részletekben pedig:





4 megjegyzés:

Dóra írta...

Na végre! Hogy mit kell könyörögni magánál pár fázisfotóért!
Ezt annyira szeretem. Ilyenkor nekilátnék, mint a villám annak a HAED-nek, amit tavaly tőled kaptam! Egyébként honnan szerzed be hozzá ezeket a lepedőnyi anyagokat?

Aztán látom, hogy a másik blogra is feltetted a képeket. Hát most csak azért nem írom, hogy fotózd a padlót és a festést vagy a kupihegyet, mert taklán előbb látom élőben:-DDD

Edit írta...

Ez valami csodaszép lesz, ha kész lesz! Már most is szépek a részletek!
Én is azt akartam kérdezni, hogy honnan szerzed be hozzá az anyagot? Nem is a nagysága miatt, hanem mert én is ilyenre szerettem volna hímezni a HAED-emet, de aztán mikor kaptam 25-ös vászon mintát, az még véletlenül sem így nézett ki, nagyon sűrű volt még nagyítóval is. A sajátomat azért Aidára kezdtem, nem vászonra.

Dora írta...

Dóra, nem sokkal azután lefotóztam hogy kérted, csak az a fránya felrakás :) Ehhez az anyagot épp az Évában vettem.

Edit, nekem nagy kedvencem ez a kép! Remélem hogy ezt az egyet meghímzem az életben és pár évig csodálhatom is :) Ha a többiből nem lesz semmi az nem érdekel, de ez igen :) Hát ez a 25-ösnél is sűrűbb mert ezt 27-es vászonra hímezem 1x1-en 1 szállal... néha alig veszem észre a kimaradt lukakat, vagy már szinte bele sem tudom szúrni a tűt, olyan sűrűn vannak a szemek. De messze így a legszebb. Tökéletesen fednek a fonalak. Szóval már csak azért is remélem hogy meg tudom hímezni, mert egy idő után tuti nem fogom látni :D Meg azért lett 27-esre mert csak így fért rá a legszélesebb keretemre. És így is oldalról hímzem, mert a magasságával fért csak rá.

Tündérke írta...

Szia Dóra!

Detti (Tündérke) vagyok, XDora8 oldaláról érkeztem ide, és meglepődve láttam, hogy az én hímző nőm is szerepel ezen a HAED mintán :)

http://tunderke21.blogspot.hu/2018/01/stitching-standard-227-nap.html

Szuper lesz ez a kép, lelkesen követem majd, ahogyan haladsz vele :)

Le a kalappal előtted és mindenki előtt, aki HAED mintát bevállal, ráadásul miniatűrben hímezve. Nekem egy kitűző méretű hímzés is bőven elég volt 25-ös vászonra 1x1-en...

Legyen nagyon szép napod :)
Detti