2009. július 15., szerda

Abilétól :)


És igen! Tegnap az egyik csomag tényleg Anikótól volt! És hát nem csodálom, hogy nem hozta el a postás, el is képedtem elsőre, hogy mekkora pakkom jött! Főleg, hogy postásnéni nem találta, erre kérdezte, hogy lehet-e, hogy valami nagyobb. Hát mondom végülis - az jutott eszembe, hogy postásbácsi sem fárasztotta magát ugyebár, hogy elhozza. És hát Anikó, hogy mennyi mindent küldtél! Teljesen elájultam, őszintén szólva nem számítottam ilyen nagy dolgokra!

És hogy miket is kaptam? Először is egy patchwork technikával borított mappát, amire nem is tudtam eddig, hogy szükségem van, de már tudom! Mindig szanaszét vannak a mintáim, és ugye ezerfélét himzek, és hát most ez tökéletes lesz arra, hogy rendszerezzem, és betegyem őket ebbe a csudálatos mappába!
A kézzel sütött anyagnak nagyon nagyon nagyon örülök, mert én ezt úgysem mertem volna kipróbálni, bámilyen csábító szép anyagokat is lehet sütni.
Aztán a fekete anyagnak is nagyon örülök, mert ettől is tartottam eddig, ezért sosem szereztem, de így most ingyen kipróbálhatom :)
És még 2 anyag! És mind előre beszegve! Semmi dolgom velük, ha felhasználom őket :) Micsoda elkényeztetés!
És fonalak!!!!! Színátmentesek, és extra hosszú DMC-k :) Sose láttam még ilyet, hogy 50% gratis van bennük, úgyhogy jó pufik! :-D
És nem utolsó sorban egy kulcstartó, amire asszem még egy apróka gyergyói mintát összedobok. Pláne, hogy nincs kulcstartom.

Egyébként szétbontottam még az egész cuccot a postán, úgy be voltam zsongva, hogy mi lehet benne, Kolos közben boldogitotta a népeket, mert le-föl kismotorozott az emberek lába között :-D

Anikó, köszönöm mégegyszer!!!

10 megjegyzés:

Abile írta...

Örülök, hogy sikerült vele örömet szereznem! :o) Használd őket egészséggel!

Anita írta...

A mappára meg a sült anyagra nagyon kíváncsi vagyok!

Timici írta...

szépeket kaptál, kíváncsi vagyok miket készítessz majd velük, rájuk;o)

Judit írta...

Óóóó, mennyi szépség!!! :)

Delfike írta...

Sok szépséges dolgot kaptál!!!

Dora írta...

Mindegyiknek biztos lesz helye!
Anita, ha erre jársz majd megmutatom ;)

dviki írta...

Klassz! Ilyenkor mindig annnnnyira, de annnnyira irigykedek! :)))))))))

CathlenKata írta...

hmmmmm, nyammmmm...:-)

CathlenKata írta...

hmmmmm, nyammmmm...:-)

Miaanya írta...

Te is nagyon szépeket kaptál:)
A postásunkat dicsérve, nekem kihozta;)