2009. július 24., péntek

Gyógynövényes Sárkány RR (1)

Egészben
Felső rész közelebb
Alsó rész közelebb

Nem reklámoztam még, de van ilyen is :) Szeptember közepén indítunk, addig meg kéne csinálni mindenkinek a keretét. Igen, a minta eredetileg kék :-DDDD Az enyém meg piros lesz :-D De csak mert nem tudom mi lesz a végső formája, és ha netán kép, akkor nem passzolna a konyhámba :)
Nyers színű Hubert vászonra készül. Nagyon jó hímezni. Csak sosem hagynak :-D Mert Péter mindig a Fasselt akarja, én meg annyi mindent :)

8 megjegyzés:

Abile írta...

Bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok: Mit jelent az RR ez is olyasmi, mint a SAL közös varrás?

Dora írta...

Igen, hasonlit. Csak nem magunk himezzük.
Most itt a 10 emberből a keretét mindenki megcsinálja magának. Körbe vagyunk állitva, mint egy karikába, és az utánunk következőnek elpostázzuk aztán. Mindenki. Aztán mindenki rávárrja a kapott anyagra az 1. növényt. Aztán ha kész megint postázunk, és a kapott anyagra jöhet a 2. növény. És igy tovább. Majd egyszer visszakapom, és mind a 9 tűbarátnőm munkája ott lesz rajta :)
RR = Round Robin

Timici írta...

olyan kár, hogy nem vagyok benne:(
veletek szívesen hímeztem volna:o)
a minta nagyon szép, kíváncsi vagyok milyen lesz pirossal;o)

dviki írta...

Nem igaz,nem hiszem el...pedig gondoltam, hogy "szép csendben" már biztosan nekiálltál te is...és tessék,igazam volt! :)))Nagggyon jó a piros változatod!!! A napokban én is szeretném elkezdeni, csak előbb felteszem a kérdést az RR blogunkban, hogy a többiek is mit szólnának a 25-ös anyagon az 1*1 szálas hímzéshez? ;)

Judit írta...

Tetszik a piros változat! :o)

Abile írta...

Dora! Köszi a választ! Ez nagyon izgalmasan hangzik... és baráti társaság vagytok?? vagy bárki részt vehet esetleg egy következő ilyen alkotásban?

Carol Anna írta...

Jujj, nagyon klassz lesz így pirossal! ;-)

Dora írta...

Mi számit baráti társaságnak? :) Annát, meg Miát, meg ZDórát nem ismerem személyesen, csak a blogjukból és emailekből. De természetesen olyanokkal fogunk össze, akikkel kimondottan kedveljük egymást :) Legalábbis szerintem ez fontos, mert régen csúsztak félre RR-ek szerintem ilyenekből, hogy tulajdonképpen alig tudtuk ki a másik. Mert hát itt fontos a megbizhatóság, meg őszinteség, és időben szólás a problémákról. Hogy ne legyen rossz szájizű a vége. Mert sokáig tart, másfél év múlva jut vissza az emberhez az anyaga.
De elviekben igen, bárki részt vehet RR-ben. Ez most egyébként eredetileg úgy indult, hogy a lányokkal, akikkel összejárunk himzőstalizni, de több részből állt a minta, és nem is tudta mindegyikünk vállalni. De jó tudni, hogy kapható vagy rá, ha esetleg lesz még :)

Örülök, hogy tetszik nektek a piros :)

Viki :-DDDDD Nekem nincs gondom az 1x1 szálassal.