2009. július 10., péntek

Fassel Ferenc: Velence (6)

Múlt héten (57,1%)

Újabb lap elkezdve

Elkezdtem egy újabb A4-es lapot :) Most Péter által javasolt technikával haladok a mintán, így a végén nem fog maradni sok pici apró pötty, hanem most közben is néha pöttyözök :)
Ezzel is haladhattam volna többet. De volt közben még a héten egyébként egy titkosom is, amit majd megmutatok, ha megkapta az illető ;)

12 megjegyzés:

Abile írta...

Gyönyörű! Iszonyatos munkád van benne, már most is! A rácsozást kimosható filccel rajzoltad be?? Én a múltkor cérnával csináltam ugyanezt, de elég macerás! :o)

Dora írta...

Igen, kimosható filc. Hidegvízre kijön. Eddig nekem még ezzel nem volt rossz tapasztalatom. Mindig kipróbáltam előre az anyagon, és ha kijött, akkor kockáztam vele. Egyébként az előző rész is be volt kockázva, csak mivel már több mint egy éve csináltam szépen elillant :-D Szóval nekem 1 év alatt magától, víz nélkül is kijött belőle.
Igy nem tévesztek benne. Legalábbis eddig még nem sikerült, vagy időben észrevettem :)

Clinique-Bogi írta...

Fantasztikus!
Nem semmi érzés lesz a fotelben hátradőlve nézned a keretezett képet!
:-)

Lau írta...

Én még mindig csak az építő "hűűűűűűű"-t tudom csak kommentelni! A Lace and roses sem piskóta egyébként!

Melinda írta...

Elképesztő tempót diktálsz és erről nem kívánok vitát nyitni!;DDD

Kata írta...

turbótű kisasszony :-)

Dóra írta...

Baromi gyorsan haladsz vele!! És mi Péter technikája?

zdora írta...

Bámulatos az eddig munkád is vele! Tényleg, mi Péter technikája? :)

xlliann írta...

Nem jutok szóhoz, megáll a lélegzetem, csak nézem, nézem a képet!
Letisztult egy dolog most már végleg bennem EZ EGY KÉP.
A múlt héten is láttam, így egyben az egészet, már a kivarrt részét, de most tudatosult bennem, hogy a csajszi az is itt van a Velencés képen. Bután hangzik, de úgy hittem eddig a csaj az egy másik varromány.

Kriszti írta...

Nagyon szép. Elképesztő a tempód. Nem találok rá szavakat.

Dora írta...

Hu, Bogi várom már, hogy a fotelből nézhessem :) Bár tény, hogy himezni is szeretem.

Még mindig jó a tempóm?! :) Pedig sérült az ujjam, és volt hogy csak 1 órát himeztem 2 este is.

Hát lányok, az úgy van, hogy én eddig úgy csináltam, hogy kiválasztottam a legnagyobb egybefüggő részt, és kivarrtam. Aztán megint egy nagyot, és megint kivarrtam. Igy a végére maradtak ugye a pöttyözések, amkor csak már az egyedül álldogáló szemek maradtak. Na Péter azt mondta, hogy csináljam inkább úgy, hogy elkezdem mondjuk a bal felső sarok szinével, amit tudok vele mert közel van, himezzem ki. Aztán a közvetlen mellett lévő szint kell választanom, és kihimezni azt meg ami a közelben van. Még akkor is azt kell választanom, ami a már kész rész közvetlen határában van, ha csak 1 x-et kell vele böknöm. Igy bökökök sok egyformát is valamelyik szinnel, meg 1-eket is. Igy a végén nem csak sok egy darabos marad. Értelmesen irtam le?! Csak mert jó fáradt vagyok...

Jutka, igen egy kép :) Ha a cimkéknél a festményekre kattintassz, akkor ott láthatod majd a végső formáját is valamelyik jó régi bejegyzésnél.

Miaanya írta...

Az elején kalkuláltál mikorra szeretnéd befejezni? Tényleg eszméletlen nagy munka, és nagyon szép lesz;)