2010. február 28., vasárnap

Kannás RR - Rose teapot

Hm, ezer éve nem jelentkeztem. Pedig múlt héten is mutathattam volna ezt, de elmaradt. Hihetetlen, hogy megértem, hogy egy RR mintát 4-5 nap alatt fejezek be. Annak idején rossz esetben volt 3 nap, de inkább kettő. Hát ez van, ha az ember lánya dolgozó nő lett :-D

Kicsit frusztrál is emiatt már az RR, hogy azt sem tudom mikor tudok majd időt szakítani a saját hímzésekre. A Fassel folyton csábít. De jókislány voltam, és most RRezek rendületlen. Ha minden igaz ma is elkészülök majd egy újabb darabbal.

Ági kendője volt ez most. 25 countos fein-floba. Nagyon szeretek rá hímezni. Kisebb hibákat ebben is vétettem, pl az egyik pirosnál rossz fonalat fogtam meg, és ugyanazzal hímeztem, mint ami már volt benne... ez van ;)

 Egészben a kendő
Rose teapot

4 megjegyzés:

dviki írta...

A 25 countos Fein-Floba nekem is nagy kedvencem. :)
Jó lett ez a kanna is...a hibák már engem is egyre kevésbé zavarnak :), a Boutique-ban is félrecsúszott egy-két x, de szerencsére nem feltűnő...ezért én sem bontottam. :)

Dora írta...

Oh, én nagy minta újratervező vagyok :) Engem nem zavar, csak az zavar, hogy esetleg mást zavar, hogy nem a minta szerint készül el :)

Timici írta...

szép lett!
RRre engem max. akkor lehet újra rávenni, ha nagyon jó a csapat vagy nagyon szuper a minta;o)

Dóra írta...

Mint ahogy Ágival is mondtuk, egy hét egy RR. Isten hozott a világunkban!!!