2009. szeptember 4., péntek

Gyógynövényes Sárkány RR (4) - keret készen

Múltkor itt tartottam

Most készen az egész
Bal alsó sarok kannája
Madáretető
Jobb alsó növény kontúrozva

És végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Készen van! Azt hittem sosem lesz kész. A keretektől, és a terítőktől, illetve kontúrjaiktól már hányinger kerülgetett. Rá kell jönnöm unos untalan, hogy utálom az ismétlődő mintákat, és a vonalakat.
A keretet csinálni nagyon jó volt! Imádtam a kis kannákat, és kaspókat, és madáretőt, vagy mit. Az nagyon jó volt! Jobban is tettem asszem, hogy azt megcsináltam, különb száz évig elhúztam volna a belső kereteket. Igy meg kész van, 11 nappal a határidő előtt :)

Vikinek megírom, hogy mi a titkom :) Annyi, hogy az elmúlt 3 napban minimum 6 órát himeztem minden nap. Este is nagyon sokat, és délután Botond sokat alszik, Kolos meg nincs itthon, hanem oviban van. Hát dióhéjban ennyi :)

7 megjegyzés:

Christine írta...

Fúúú, egyre jobban tetszik nekem ez a kép!
Nagyon szép munka!

Anita írta...

Nagyon szép lett, de ez akkor sem ér!!! :)))))

Most én is azt bökögetem, készen vannak az algír csillagok végre. A bal alsó kanna meg kész felüdülés! És rájöttem, miért nem szereted a szemenkénti kontúrozást... rámában le-fel öltögetve tényleg egy rémálom, de kézben átöltve gyorsan halad. :) Attól tartok a vasárnapi indulásig már nem leszek kész, de ez attól is függ, mennyit kell várnom délután a dokinál.

Jutka írta...

Én már így is elfogadnám....és milyen jó lesz készen. Vannak elképzeléseim róla.

Hesztia írta...

Nagyon jó lett! Egyébként is tetszik ez a minta, de ez a vörös annyira feldobja. Nagyon jók a színei, gratula :)

Kriszti írta...

Nagyon tetszik ez az rr kendő. Nézegettem, a többiekét is. Érdekes, hogy mennyi kombináció van már most is. Nem is tudom, melyik tetszik a legjobban.

Dora írta...

Ugye lányok, egyik szebb lesz mint a másik! ;)

De örülök, hogy a piros-bordó másnak is bejön :) Köszi Hesztia!

dviki írta...

Talán most eljutok odáig,hogy kommentet is van időm hagyni. ;) Már mondtam, tehát ismétlem magamat: nekem is annnnyira bejön ez a piros változat! :)))
Egyébként az enyémben is vannak kisebb hibák, most délután vettem észre, hogy az egész peppermint feliratot odébb hímeztem eggyel, de ki nem bontom én sem! ;) Szóval az én kendőn hímzése közben is találékonynak kell lennetek,mert én is öltöttem oda is, ahová nem kellett volna (pl. ahol a virágok belógnak a terítőbe és a keretbe). :DDD