2009. szeptember 21., hétfő

Meglepim


Tegnap hatalmas vendégség volt nálunk. Hoztak mindannyiunknak ajándékot. De amin meglepődtem, hogy mindenkinek teljesen személyre szabott volt. Én keresztszemes készletet kaptam, mégpedig a fenti mini spanish cottages készletet. Egyszerűen el voltam ájulva. Egyrszét pont ezekből a spanyolokból még egyáltalán nem volt nekem, szóval öröm lesz kihimezni. Másrészt honnan a pékfüléből tudták a Zuram munkatársai, hogy mit szeretnék. Végül megkérdeztük, hogy ki vette, kiderült, hogy az egyik srác. Továbbra sem értettem. Aztán leesett, hiszen ez a srác évfolyamtársam volt egyetemen, vagyis Viktornak csoporttársa, azaz Dórától vette az ötletet! És Dóra ma reggel megerősítette, hogy valóban igy volt :)

6 megjegyzés:

Anita írta...

Azért csak tudnak ezek a fiúk, ha nagyon akarnak! :)))) Mikor kezded?

Judit írta...

Elkezdted már???
Nagyon tetszik! :))

unikat írta...

De jó is az ilyen kis titkokat megsúgó barátok!

Melinda írta...

:))) Jó munkát!;)

Jucus írta...

De jó! Így van ez, amikor az ajándékozó igazán örömet akar szerezni az ajándékozottnak: keresi, hogy minek örülne.
Nagyon bírom ezeket az MP-ket!

Dora írta...

Jaj, lányok, olyan izék vagytok! Elkezdtem már?!?! Mikor kezdem?!?!? Felháborító kérdések :-DDDDDDDDDD Szoktam én csak úgy belekezdeni hirtelen valamibe?! ;) Nem, "sosem"!
De tényleg, kivételesen még nem kezdtem el, és egyenlőre nem is tudom mikor, mert van ugyebár 2 RRem, igaz tegnap befejeztem az egyiket, de a másik még előbb el kéne, hogy készüljön.