2009. április 10., péntek

Blackbird Designs - Sailing Home (1)


Milyen az a hímzős anyuka, aki a saját gyerekének nem varrt még babaköszöntőt?! De ami késik nem múlik, hát íme a kezdemény ;)

A minta ahogy a címben írtam, Blackbird Designs. A fonalakt én válogattam, cost saving van idehaza ugyanis. Az anyag Zweigart Country Cream, 28 countos. Nagyon jó rá hímezni. 1x1 szálon, 1 szállal hímzem. Ezen raktam arrébb a rámát, de nem nyomta el a szemeket. Nem úgy mint a Citrine-nél. Úgyhogy arra gondoltam, hogy tuti számít hogy milyen anyaggal csinálom meg.

8 megjegyzés:

Márti írta...

Szupi lesz, nagyon jók a színei! :)

CathlenKata írta...

Szép lesz nagyon!
A keret miatt ne aggódj, mert majd mosás , vasalás az xszemek szépen rendeződnek.

Barbi írta...

De jó minta! :))))

Melinda írta...

Klassz lesz, jó kis pasis színek és minta!;)

Timici írta...

jó lesz:o)
az enyémeknek sincs még kész, pedig Bencéén már alig van vmi hímeznivaló, némi félkereszt és a kontúr, Balázsé is félig kész, talán egyszer felkerülnek a falra is:D

Dora írta...

Köszi lányok! 2x fogom meghímezni, mert Botondnak is ilyen lesz, csak neki majd keresek valami más szineket. Még nem tudom mit...

dviki írta...

Olyan igazi fiús és különleges babaköszöntő lesz!
Szerencse, hogy nekem lányaim vannak, mert én olyan rózsaszínes anyuka vagyok. ;)
Nem tudom miért, de a kék nem a kedvenc színem, csak bizonyos árnyalatait szeretem pl. türkizkék, azt egyszerűen imádom! ;))))))))

Jutka írta...

A kék, sárga és a barna nagyon különleges szín összeállítás. Halvány színekkel olyan babás erőteljesebb színekkel, pedig férfias egyszóval jól néz ki.