2009. április 20., hétfő

Szasz emlékére


Megjelent Szasz története. Nagyon sokszor gondolok erre a kislányra. Az édesanyja megírta betegsége történetét, sajnos egyedül, Szasz nélkül. Olvassátok szeretettel.

5 megjegyzés:

Fauna írta...

Az interneten olvastam a "kislány" naplóját. Nagyon megrázó. :(

Dora írta...

Szerintem is nagyon megrázó. Egyfelöl, hogy miért jutott ennek a kislánynak 17 évesen ez, másrészt, hogy milyen nagy volt, hogyan volt képes igy végigcsinálni, és ennyire jó ember lenni.
Félek a könyvtől, mert biztos kiborit majd, de egyszer el kell olvasnom azt hiszem.

TJ írta...

Nem győzök azért imádkozni, hogy a gyerekek egészségesek legyenek....

Jutka írta...

Amikor a gyerekek kicsik voltak, engem is sokkal érzékenyebben érintettek meg az ehhez hasonló esetek. Most is nagyon megráz a halál és a szenvedés közelsége, de idővel lehet, hogy megkeményednek az érzelmeink? Valahogy jobban viselem csak egy két napig vagyok a hatása alatt nem hetekig.

Dora írta...

Jutka, tuti van valami abban amit mondassz. Mikor megszületett Kolos utána képtelen voltam megnézni horrorfilmeket, olyanokat, amiben gyerekek haltak meg, olyan történeteket, ahol kicsiknek komoly bajuk lett. Egyszerűen kiboritott. Még most is megviselnek az ilyesmik.
Nem tudom, hogy megkeményedés-e az oka, én arra gondolok általában, hogy ahogy nagyobbak lesznek már nem féltjük annyira őket, mármint hogy tudjuk, hogy egyre jobban megbirkoznak majd az élet adta dolgokkal és nem kell helyettük is aggódnunk. Aztán meglátjuk, hogy majd én milyen leszek, ha nagyobbak lesznek ;)