2011. március 26., szombat

Magyal (1) készen

A csökkentsd várólistádat könyves játék nyomán, én csökkenteni próbálom a megkezdett munkáimat. Oldal ápdételtem a listát, hogy mi mindenem van megkezdve. Egyet nem találtam meg a korábban megszámoltak közül, és ebből kifolyólag nem is tudom mi lehetett az... szóval valahol még bujkál valami, amit nem írtam oda fel. A kérdőjelesek meg olyan régiek, hogy meg sem voltak a dobozomban, mikor pakoltam. Vajon hova tűnhettek?! Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy ott a lista. És ha nem is teljesen készen, de kész vagyok egy nagyon nagyon régen saját magam tervezett mintával. Akkor tűpárnának szántam, de nem tudom mi lesz belőle, lehet hogy az, lehet hogy nem. Mindenesetre a hímzés részével elkészültem.

Az anyaga egy 25 countos vászon, 1x1 szálon hímeztem rá, a sokak által nagyon kedvelt Cherry színű Caron Waterlilies selyem fonallal.



A minta pedig itt van ha esetleg valakit érdekel. A régi blogomon fent volt, de erről valamiért lehagytam. A mintából látszik, hogy ez egy 2008-as darab lett volna :-D Röpke 3 év és elkészült ;) Jobb későn, mint soha :-D A két kép tök egyforma csak máshogy jelöltem a hímezendő részt.


6 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Nekem ez akkora kedvencem volt/van/lesz.
Idén tutira kihímzem. :-)
Ezzel a fonallal nagyon tuti lett!

Dóra írta...

Nagyon halványan emlékszem rá:-D Nem rossz teljesítmény 3 év alatt:-D Mindjárt nézem oldalt a listádat;)

Dóra írta...

Igazából úgy lenne csúcs a listád, ha belinkelnéd hozzá a képeket:-DD Komolyan mondom, szívesen végignézegetném!

Jutka írta...

Jó kis minta:)
Viszem magammal talán kihímezem azt gondoltam csak nagy mintákat terveztél.
Nem emlékszem rá, de három évvel ez előtt...

Laucica írta...

Mekkora csalás már egy ekkorka minta a várólistád csökkentésére?:D főleg, ha megnézzük, hogy a többi mekkora gigakép!:D
Jól van, persze a szándék a lényeg, tudjuk :P (bocsánat, csipkelődök:))

Dora írta...

Bogi, neked köszönhetem hogy egyáltalán megtaláltam a mintát. Mert előkerült a kosaramból a megkezdett hímzés, és basszus nem tudtam hogy hol lehet a minta. És rákerestem, hátha valakinek küldtem mailben anno, és neked :) Szóval így tudtam befejezni :)

Dóra, ha lesz kis időm megpróbálom linkelni.

Laura, Laura! :) Hát a kicsinek is örülni kell :) Meg érted, ha most azt mondom, hogy akkor kezdem a Zsinagógával akkor sosem lesz a 44-ből 43 :-D Meg egyébként tényleg ezt szeretném, ha a nagyobbacskák maradnának meg, és akkor talán nem csapongok majd annyira. Persze ki tudja. És különben is, haladok ám szegény fuchsiaval is, remélem az nem a kicsi kategória azért ;)