2011. február 12., szombat

Kaptam én ám díjakat

Legalábbis ha jól értem, kettőt is :) És már jó régen kaptam, szóval ideje volt beszámolni róluk.
Köszönöm szépen Klaudiának, és Katának!

Az elsőnek a szabályai:
A díjra vonatkozó szabályok:
1. Köszönd meg akitől kaptad.
2. Tedd ki a logót a blogra.
3. Linkeld be akitől kaptad.
4. Add tovább további hét blogosnak.
5. Linkeld be őket.
6. Hagyj náluk megjegyzést, értesítsd őket.
7. Árulj el magadról hét dolgot.





Nem tudom kinek adhatnám tovább, sok jó hímzős, gyöngyös, kreatív blog van. Én meg nem tudok választani. És igen, jól emlékeztem, ezt a díjat is már egyszer megkaptam :)
Úgyhogy most megpróbálok még hét dolgot mondani, ha eszembe jut, mindjárt kiderül ;)

1. Képtelen vagyok a facebookon kiigazodni, sosem tudom, hogy mivel mi történik, mi hol, miért, hogy kell keresni, stb, stb, stb.
2. Sorozatfüggő vagyok. Persze biztos van amit még nem láttam, nem ismerek, de nagyon sokat igen. Kedvencem a Született feleségek, a Férjem védelmében, Downtown Abbey. De imádtam a Battlestar galactica-t, a Heros-t, a Dextert, a 24-et... meg még egy halom másikat, de nem sorozhatok fel ide mindent.
3. Utálom a számítógépes játékokat, és nem is értem, hogy képesek ott ülni az emberek napokat, heteket, hónapokat, éveket. Amivel viszonylag sokat játszottam annak idején az is a Sherlock meg a Blockout volt. 
4. Már kismilliószor megnéztem a Büszkeség és balítéletet, az Igazából szerelmet, a Csak szex és más semmit, és a Holiday-t.
5. Imádok olvasni, és az is hasonlóan működik nálam, mint a hímzés, kimondottan sok meg van kezdve egyszerre :-D
6. Ajaj, kezdek gondban lenni. Szeretek főzni, de leginkább extra és különleges dolgok villanyoznak fel. Nem szeretem századjára csinálni a pörköltet tarhonyával.
7. Szeretnék egyszer újra Szegeden élni.

És a másik díj, gondolom ezt is kaptam:

A szabályok pedig a következők:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Nem ismerek kezdő blogolókat. Elég régóta nem vettem fel új blogot a listámra, amit olvasok. Szóval passz, de mivel úgysem állt szándékomban tovább adni, hát úgyis mindegy :)
 

3 megjegyzés:

Laucica írta...

Pörkölt tarhonyával, de elmennék látógatóba hozzád! (tudom, nem szereted főzni:)) Büszkeség és balítélet, Csak szex és más semmi...versenyezhetnénk, ki látta többször:D Az Igazából szerelemmel az a bajom, hogy mindig elveszítem a fonalat, annyi a szereplő, ezért kb ötödik próbálkozás után felhagytam vele. (mondjuk most egyébként is francia filmekkel tömöm magam). A számítógépes játékokat én sem értem, de rájöttem, hogy engem azért nem tudnak érdekelni, mert elveszik az időt a hímzéstől, olvasástól és gyakorlatilag teljesen haszontalanok (tudást sem adnak, nem is kommunikálsz másokkal, nincs végeredmény, szóval időpocsékolás).

Laucica írta...

hm,a látogatóba nem is hosszú ó:)

Dora írta...

Hát kár, hogy nem számoltam meg melyiket hányszor láttam :-D
Egyszer nézd végig az Igazából szerelmet, ha megvan ki kicsoda akkor már 100x meg lehet nézni :-D

Szerintem engem is azért nem kötnek le a játékok, mert időpocsékolásnak, haszontalanságnak érzem.