2010. augusztus 14., szombat

Szívecske Ági néninek

Ezer meg egy éve nem mutattam semmit. Nem azért, mert nem készül, hanem mert felforgattuk a lakást. Amíg a gyerekek a nagyiknál nyaralnak, kicsit festünk, kicsit átalakítunk a lakásban. Úgyhogy emiatt a hímzés cuccaim is eléggé el vannak pakolva, fotózni meg pláne nincs hol.

Kolos egyik óvónénije, Ági néni szeptembertől elmegy. A szülőkkel közösen tervezünk egy kis búcsúajándékot, meg a gyerekek készülnek verssel majd. Egy album lesz az ajándék, benne a gyerekek kezeivel, fotóival, és rajzaival. Gondoltam ennek az albumnak az elejére készítek egy kis hímzést. Aztán persze megint sikerült valami jó méretes mintát hímeznem, legalábbis a rendelkezésre álló idő tekintetében. Mielőtt Krisztinek, az egyik anyukának odaadtam volna, hajnalig hímeztem. 

Na és mi is volt ez a kis hímzés? Hát Laura szívecskéjét hímeztem meg. A fonalakat pedig Nina fonalaiból válogattam hozzá. 

Csütörtök ebéd utánra beszéltem meg egy találkát Krisztivel, kiültünk fagyizni egyet, meg dumálni. Meg hát igen, vittem Krisztinek egy kisebb hímzős készletet :-DDDD Tetszett neki a blogom, amit azért mutattam meg neki, hogy lássa miket szoktam hímezni. Úgyhogy azt hiszem Krisztit elvesztette a családja :-DDDD Azóta csak ül és hímez ;) Egy MP készletet adtam neki :) Na és hát még az utolsó öltéseket a szívecskére csütörtökön az autóban hímeztem, a legutolsóakat meg ott fagyizóban :) És gondoltam, hogy a végén majd szépen legalább telefonnal lefotózom... na persze, úgy belemelegedtünk a dumálásba, hogy ez eszembe sem jutott. Kénytelen voltam végül Krisztit megkérni, hogy fotózza már nekem le otthon. És meg is érkezett tőle a kép, amit akkor most tudok mutatni.

Ja igen, a szív nem tökéletes, mikor körbeértem akkor nem ért össze :-D Hogy vajon mit szúrtam el? Nem találtam meg a hibát.

32-es vászonra készült, amit meg Emesétől kaptam :)

6 megjegyzés:

Dorottya írta...

Helyeske lett, és jó ötlet ez az album. Biztos nagyon fog örülni Ági néni.
Jó a fonal választás! ;-)

Laucica írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Laucica írta...

:))))) Nagyon tetszik a színe! Nagyon hasonlót találtam ki hozzá magamnak, csak kicsit több sárgával, de ez persze fonaltól függ! Ideje lenne már megcsinálnom. És ha van is benne hiba, azért csak megoldottad ravaszul!:)
(az előzőt én töröltem, kicsit hülyeséget írtam, bocsánat!!!!)

Anita írta...

Nagyon jó lett! :) Azért a kész műre is kíváncsi lennék, ennek biztosan örülni fog Ági néni.

Dora írta...

Köszi lányok :)

Laura :)

dviki írta...

Szép lett...kár, hogy élőben nem láthatom. :-(