2010. május 29., szombat

Gyógynövényes Sárkány RR (9) - Len

Elkészültem ZDóra kendőjével is. Életemben nem ültem még ennyit rajta. Másfél hete hímzem :( Pedig nem utálom ezt a mintát. Jó a kontúrt utáltam :-D Mert ezt is szemenként kellett, és az nekem ugye se nem tetszik, se nem szeretem csinálni. Szegény Anna tegnap mondta is, hogy az övén nem muszáj ám megcsinálnom, ha ennyire nem szeretem :) De nem, ez elvi kérdés, elválltam, tehát megcsinálom! Akkor is ha utálom! 

Viszont a napokban annyira elegem lett az RRekből, hogy az nem kifejezés. A másik kannás RR-t én vezetem, és hát kissé felhúztam magam rajta, hogy azt az egy kérésemet sem lehet teljesíteni, hogy írja meg mindig mindenki, hogy hol tart, feladta, nem adta, gondja van, nincs. Természetesen ez nem mindenkire igaz! 

Szóval soha többé RR, mostmár biztos vagyok benne. Elegem van, hogy én mindig megcsinálom, és hiába vagyok mérges, még akkor is lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem csinálnám meg. Ezért is nem szállok ki, és nem hagyom másra a szervezését sem. Pedig kedvem lenne most hozzá. Remélem jövő hétre elmúlik. Már csak 4 kanna van belőle aztán ágyő!

Na de vissza, mert ez meg a gyógynövényes RR :) Szóval ZDórának készült :) A határidő ugyan július 15 lesz :-D, de mivel nálam volt, és utálom pakolgatni, teszegetni, hogy majd egyszer, hát gyorsan megcsináltam, amint akad egy kis időm. Szerdán passzolom is tovább Anitának, hogy ha kedve van, és nem akar várni szeptember 15-ig akkor megcsinálhatja rá a következő mintát :-DDDDD Dórától meg elkértem Annáét, amit hamarosan meg is kapok. És akkor arra meg rárakom gyorsan a kakukkfüvet, és aztán visszaadom Dórának. Igy neki lesz ideje a 4 gyerkőc mellett, mert csak szeptember 15-én kell majd továbbküldenie Anitának ;)

És a képek:
 Len közelről
Egészben

7 megjegyzés:

Jutka írta...

Tök jól néz ki ez a gyógynövényes!

Névtelen írta...

Köszönöm, nagyon szép lett! :)

Dora írta...

Örülök, hogy tetszik!
Dóra, szegény kendődön jót mérgelődtem, pedig épp nem is ő tehetett az egészről :-D, hanem a másik RR.

Delfike írta...

Nagyon gyors voltál :) A mérgelődés nem ér annyit, hogy felhúzd magad!Szerintem ha más félvállról veszi, akár mennyit mérgelődsz sem fog jobban sietni, így csak magadnak ártasz!Na, ezért sem veszek én sem több rr-ben részt!

boci írta...

Én már abbahagytam az RR-ket. Rájöttem, hogy nem nekem való, mert képtelen vagyok tartani határidőket, és emiatt mások szívnak :(((

Viszont néha meg olyan jó érzés. Szerintem ha valaha csinálok ilyet, akkor csakis barátokkal, és nagyon hosszú határidőkkel :D

A minta meg nagyon tetszik. EL lehet kunyizni?

Dora írta...

Nekem nem a határidőkkel van bajom. Mármint azzal nincs, hogy nem tartják be pontosan a résztvevők. Jó természetesen az nem igazán elfogadható részemről, csak valami extrém esetben, hogy mondjuk 1 évig sem csinál meg valaki valamit.
Inkább az volt a bajom vele, hogy azt kértem, hogy mindig mindenről szóljanak. Arról is, ha legyen most kicsit tágabb a határidő, mondjuk 2 hónap helyett 3, mert gyerekem születik, vizsgázok, ballagás, szülinapok, anyámkínja van. De még ilyet sem kaptam sose. Én azt szerettem volna, ha ilyen laza megbeszélős RR lett volna. Azt is szerettem volna, ha szólnak, hogy nem lesz most épp kész, mert xyz. És mondjuk ne a határidő után - amiről semmi ellenvetést nem tanúsított senki, hogy akkor legyen, pedig felajánlottam a lehetőségét a tetszőleges variálásnak - 2, 4, 5! hónappal kelljen még könyörögnöm egy válaszért, hogy egyáltalán kész van, meg van, nála van, stb.
Ha feladom valakinek akkor legalább szóljak, hogy feladtam xy-nak. Ennyit szerettem volna. Egyszerű információáramlást.

Mindjárt kikeresem a mintáját :)

Dora írta...

Ja, jut eszembe, mailcímed kijön a nevedből meg egy gmailből?