2010. május 29., szombat

Székely Sampler - 4. rész

Nagyon lassan de ezzel is haladok előrébb :-D Barbi már elküldte a róvásírás betűit is. Úgyhogy végleg véget ért a minta. Szóval lemaradtam minta  borravaló :-D Valakinek utolsónak is kell lennie ;) Végülis van egy pár SALom, amivel nem haladtam/haladok rendesen.
Illetve rájtöttem arra is, hogy a SAL nekem nem elég motiváció. Meg nem is nekem való. Ahhoz túl sok megkezdett munkám van, hogy tudjak tartani úgy határidőket, hogy igazándiból nem olyan lényeges, hogy tartsam őket. Pedig eleinte nagyon akartam, hogy akkor majd ezt csinálom 2 hétről 2 hétre. De nem volt szívem a Fasselt lerakni, mikor úgy belelendültem. Féltem, hogy ha azt ott lerakom, akkor megint elpakolom egy jó időre. 

4. rész készen
 

1 megjegyzés:

Timici írta...

Dóri, még véletlenül sem vagy utolsó, mert én még csak a 3.mintaegységnél jártam mikor jól elpakoltam a hímzést, fonalat és most fogalmam sincs hol lehet:S majd egyszer ez is meglesz...nekem sem való amúgy a SAL, de az RR sem, azt hiszem maradok a sima hímzéseknél, és készítem őket kedvem szerint, mikor épp mihez van kedvem;o)