2010. április 17., szombat

Fassel Ferenc: Velence (17)

Nem nagyon haladok... :( Fáradt vagyok mostanában esténként... Ráadásul nem is látványos most a haladás, mert csak ekrü, meg halványsárga került szinte rá... Ezért is nem mutattam múlt héten, mert most igazándiból nem hímeztem rajta semmit... de mivel megint abbahagytam egy időre, ezért csak gondoltam felrakom már...
 Múltkor
És a sárga, ekrü színekkel... nem sok, ez van...

7 megjegyzés:

Dóra írta...

És min munkálkodsz mostanság? Vagy ha szerencsém van és Miki csak egy enyhe fülfájással küzd, akkor holnap megnézehetem?;)

Dora írta...

Hát semmi extrán, csak kis apróságon... vagyis inkább azt mondanám, hogy nem jut semmire időm, túl fáradt vagyok bármihez is. De remélem meglátod, és tudtok jönni holnap!
Az egyiket felrakom majd mindjárt, lehet tippelgetni, hogy milyen mű készül ;)

dviki írta...

Már a finishben vagy! :) Már nagyon várom, hogy egészben lehessen látni!;)

Mónika írta...

Nem nevezném nem látványos haladásnak! Igenis látszik, és már mindjárt kész lesz. Na jó, nem mindjárt, de rohamosan fogy:)

Jutka írta...

"Sok kicsi, sokra megy"
Jól emlékszem így van a közmondás?
Egyszer nem is sokára csak elkészül, és láthatjuk a képet készen.

Kriszti írta...

Szerintem jól haladsz vele, hiszen más hímzéseid is vannak.Bár nagyon várom én is, hogy készen legyen, olyan gyönyörű (lesz).

Hesztia írta...

szerintem is jól látszik a sárga szín ellenére is! A vége felé az a jó, hogy akármilyen keveset is hímez bele az ember lánya,már látható eredménye van, hisz mindjárt kész... :)