2010. január 25., hétfő

Fassel Ferenc: Velence (13)

Ismét nem sok haladás, de a héten extrán mást csináltam, chatelések, írt tánc show, esti melózás, esti film nézés, olvasás.
Úgyhogy csak úgy azért, hogy ne legyen annyira üres a blogom...

Múlt heti állás

Még egy kis piros, még egy kis fekete került bele.

5 megjegyzés:

Mónika írta...

Szia Dóra!
Próbáltam az olvasós blogodra kommentelni, de a szóellenőrzésnél nem tudom a szót elküldeni, ezért ide írok.
Örülök, hogy tetszett!
Annyira szeretem Gavalda történeteit, stílusát. Hogy mindegyik művében van valami apróság, mint például itt is, amikor Kate és a gyerekek sütit küldenek Charles-nak. Egyetlen szív alakú süti. Kedvencem.

Dora írta...

Oh, majd kiveszem inkább a szóellenőrzést... biztos a hülye sablon miatt van, ami fent van... vagy ki tudja mi, mindjárt ránézek :)
Na valamit változtattam... remélem mostmár kommentálni is lehet..

Nagyon sok szép pillanat volt leírva a könyvben!

Kriszti írta...

Van olvasós blogod is? S azt merre lehet nézni?
Gavaldát én is szeretem, nekem is nagyon tetszett a Vigaszág(amikor olvastam, arra vágytam, hogy mindentől távol egy kedves kis házban éljek) és otthon vár az Együtt lehetnénk.

Dora írta...

Nem egy nagy szám olvasós blog :) A gyerekektől sosincs időm rendesen megírni :) Mindig félbeszakadnak valamiért a gondolataim. Pedig mindig olyan sok lenne a könyvek kapcsán. De össze akartam írni, hogy miket olvasok, ezért vezetem. A profilomon egyébként szerintem látszik, gondolom Mónika is ott talált rá :) hubbubolvas.blogspot.com egyébként.

Mónika írta...

Igen, ott láttam meg.
Magadnak írod, nem kell nagy számnak lennie. Én például szeretem, tetszik, hogy a könyv a kiindulópont, és hozzáfűzöd az élményeidet, érzéseidet.
Ha olvasásról van szó, jobban szeretem az ismerősök véleményét megismerni, mint a fülszövegek pr-szövegeire hagyatkozni.