2009. december 29., kedd

Miket követtem el 2009-ben :)

Klaudia után szabadon, én is csináltam pár kollázst. Azzal a különbséggel, hogy én ugyebár elég erősen MUKosodom :) Szóval elég kevéskét varázsolhattam volna össze, ha csak a készek jöhetnek szóba, így mindent megmutatok, amibe idén böktem valamit :)


Egy piros Alyssum kendő - ezt idén követtem el, egy megkezdett afrikai csajszi - szintén csak idén böktem bele, egy megkezdett Aeolian - idei, egy kész szőrös sál, Fasselből két majdnem teljesen lap, egy LHN minta, egy megkezdett másik Alyssum, Zsuzsi babaköszöntőjére egy tündérke.

6 RR mintácska, meg egy RR kendő kerete, pár gyergyói minta, pompon sál, Trick or Treat fairy - na ezek épp mind teljesen idei gyártmányok :)


Egy megkezdett mini Dim, egy Mira SALos nőci - le vagyok vele maradva :(, egy Mary Wigham SAL részlet, egy Laucica minta :), egy kis LHN kávés, meg hardanger készre faragása, Kiri kendő miniben, horgolt sapi, kötött sál, bannernek megvarrt karácsonyi hímzés, pár kontúr bökése az MPbe :), és egy LHN Travelling Stitcher megkezdve, amin szerencsére nem kell bontanom, hogy 2010-et varrhassak rá :-D

Egy bár Nora Corbett betű, mint G, I, és B, pár megkezdett kötés, sál, pulcsi, kendő :-D, egy album Blackbird designnal, egy kész sál!, egy Maia Art Deco kép, egy Nimue :), egy Salexandre :), egy megkezdett HAED, kb másfél lap elkészültével.

És még egy kész kendő, egy Xmas Elf, egy kis lógóka, egy LHN képecske, egy mobiltartó, egy Tralala :), egy picit bökött karácsonyi faszoknya, mégegy megkezdett kendő :-D, zsinagóga kép elkezdve :)

Azért pár dolog csak elkészült :)

16 megjegyzés:

Christine írta...

Hát az a faszoknya:)))) Pedig a lelkesedés megvolt:)

Még csak a harmadik kollázsnál tartok (Klaudiáét és Nináét kukkantottam meg eddig), de már nem is merem felrakni az ezévi munkáimat, annyira gyér a felhozatal:((( Gyönyörűségeket alkottál a két gyerkőcöd mellett!

CathlenKata írta...

Nem semmi vagy :-D

Laucica írta...

És ez neked kevés?:)

Jucus írta...

Gyönyörű és nagyon sok szép kézimunka került ki a kezed közül idén, legyen befejezett akár, vagy befejezetlen. Azt a fekete ruhás art deco - s nőcit még nem is láttam, nagyon tetszik!

Dorottya írta...

...mi lenne ha csináltál volna is valamit????? Aha...ez tényleg baromi kevés...nem is értem, hogy mered mutogatni ezt a nagy "semmit"????
:-DDD
Hááát, majd mindjárt összerakom a saját semmimet. Naaaa, AZ semmi lesz!! :-(

Jutka írta...

Ezt nevezem!!!!

unikat írta...

Nagy lélegzetű munkáid voltak ám szép szerivel.
Élvezettel nézegettem a kollázsokat.
A következő évben is hasonló szépségek készítését kívánom!
BUÉK!

Valikaa írta...

Mennyi gyönyörűség!
Nem győztem gyönyörködni bennük!

Dóra írta...

Rengeteg! Rengeteg! És még mindig képek! Valami ilyesmit gondoltam, miközben görgettem le az oldalt! De valahogy ezt vártam:-DDD

Névtelen írta...

Azért is jók ezek a kis montázsok, mert már egy csomó minden kiment a fejemből, hogy miket hímeztél. Így meg újra tudok ácsingózni :)))

Unknown írta...

ajanlom figyelmedbe a www.magyarvagyok.com oldalt, amit nemreg inditottunk be es ahol tobbek kozott a felhasznalok altal feltoltott alkotasokbol egy allando jellegu digitalis tarlatot mukodtetunk.

nagyon orulnek ha nehany alkotasoddal szinesitened az oldalunkat.
nagyon jo amit csinalsz!
BUEK!

Judit írta...

Nem kis mennyiség... :))

Kriszti írta...

Nagyon sok szépség került ki a kezeid alól. Évközben is megcsodáltam már, de így egyben látni egészen más.

Dora írta...

Az a jó, ha ti soknak látjátok! :)

Igazándiból nekem is jó volt összeszedni, csak hogy ne azt érezzem, hogy mindenbe csak belefogtam :-D Szóval jó ötlet ez a kollázs!

dviki írta...

Most látom, hogy ide még nem is "megjegyzéseltem"! ;) pedig nemegyszer jártam már itt!
De mentségemre szóljon, hogy teljesen kikészít, amikor már a "fantasztikus" mobilnetem ötszöri frissítés után sem hozza be a hozzászólás ablakot!!!!!:(

Hát tényleg nem értem, hogy lehet ennyi mindent csinálni! ;)
És ne szabadkozz, szerintem, mint dolgozó nő is, legalább ennyit össze fogsz hozni! ;))))

Timici írta...

csodaszépeket és rengeteget készítessz! mi lenne ha nem MUKkolnál:D:D:D