2009. december 10., csütörtök

Karácsonyi blogger

Újabb díj a nap alatt :) Azért néha elcsodálkozom, hogy ezek még mindig és mindig jönnek :)
Persze jó érzés, ha az emberre gondol valaki, ha valamiért szeret a blogomra járni :)
Az elmúlt időben sajnos én is kevéssé látogatom a blogokat, egyszerűen estére már nincs erre erőm. Tegnap előtt is megnyitottam a Firefoxot, és 162 olvasatlan blogbejegyzés várt rám egy szűk hét nem olvasás után...

Hesztia lepett meg ezúttal ezzel a díjjal, amit nagyon köszönök neki :) Sajnos turbótűm pihen, illetve a fényképezőgépem, de ígérem hamarosan már jelentkezem valami kézimunkával is. Mondjuk szombat reggel :)


De azért én is ideírom, hogy kiket szeretek én látogatni :)

Csengét, mert addig is amíg nincs időm a sütögetésre, meg a gyerekek nem elég nagyok hozzá, hogy a) segítsenek, b) hagyjanak nyugiban csinálni, addig is gyönyörködhessek legalább más alkotásaiban. Na meg szeretem olvasni a szövegeit is, jó dumája van a csajnak ;) Ja, egyébként Csenge a húgom :)

Anitát, akivel ugyan személyesen is sokat találkozunk, de azért mégis szeretem a blogját, hogy az övé legalább vegyes, nem csak kreatívkodás, hanem minden egyéb is van benne :)

Laurát, mert mindig előáll valami olyasmivel, amit imádok, ami nagyon tetszik :) Na, szóval szeretek oda menni :)

Vikit, mert imádom a csudaszép x-eit. És mindig kedvet csinál nekem valami mintához, mondjuk ez talán nem meglepő, valahogy mindig hasonlóan forog az agyunk :)

Illetve Krisztit szeretem még nagyon olvasni, amióta rátaláltam. Annyira jó írásai vannak, mindig várom, hogy legyen újabb blogbejegyzése.

Na, nem tudom hányat lehet irni, most hirtelen ezek ugrottak be :) Olyat ugyebár nem írhattam akinek zárva a blogja ;) :-D

5 megjegyzés:

Kriszti írta...

Szia!!
Köszönöm szépen a díjat! Örülök neki!!:-)))

Laucica írta...

:)))) Köszönöm!:)) Örülök, hogy tetszik!!:))

dviki írta...

Köszönöm! :))) Megint hízik a májam. :DDDDD
Hát mostanában nem nagyon hozhattam meg a kedvedet a hímzésekhez, mert nagyon nem készült semmi(mármint nálam).:(

Dorottya írta...

Olyat nem???
Mééénem???
:-D

Dora írta...

Szivesen lányok :)
Bocsi akiket nem értesitettem a blogjában, de épp abban a pillanatban hivtak fel a bölcsiből, hogy Botond hányt, és menjek érte, gyorsan kiléptem és rohantam...

Dorottya, mer hát akkor ki hiszi el, hogy jó az a blog ;) :-D Na meg már én sem tudhatom, hogy jó-e ;) mostmár...