2009. október 24., szombat

Kezd visszatérni a hímzőskedvem :)

Na, nem mintha alkotnék csomót, de végre újra van kedvem minták után kutatni :-D Azért már ez is valami ;) Eszembe is jutott egy régi nagy vágyam, amiből remélem egyszer lesz valami. Azt hiszem akkor tetszett meg, amikor valamelyik évben láttam kihímezve egyik darabját, a St. Petersburg-öt. Az is tetszik, de mégis valahogy leginkább Párizs és London vonz. De jöhet még Amsterdam is :)

Készletben egyébként árulják 18-as aidával is, meg 36-os vászonnal. Na mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy milyen 36-os vászon van benne, mert ha olyan mint amire a Nimue-t himzem, akkor arra ekkora képet tuti nem himzek meg.
Párizs

12 megjegyzés:

Laucica írta...

Jaj, Amszterdam a listámon van, nem tudtam, hogy most már van Párizs is! Óóóóó, elvesztem:(
Mindkét anyagon, sokszor láttam már kihímezve Amszterdamot kirakatokban, elég könnyen hímezhetőnek tűnt a vászon, finom, puha anyaga van, szerintem a Lanarte gyöngyvásznaihoz hasonlítható.

CathlenKata írta...

Húúú nekem Londonra fájna a fogam :-D

Kriszti írta...

Én Párizsra szavazok!:-)

Névtelen írta...

Róma nincs ? :DDD

Dora írta...

Látom, mindenkinek lenne kedvence ;)

Klaudia, ha lenne Róma, itt lenne közte ;) Sajna nincs :(

Lau, ez tök jó, hogy akkor normális anyagot adnak hozzá. Ezek szerint akkor inkább valami pamutféle lehet benne... az jó lenne. Bár marha drága egyébként... majdnem 70 font... Persze nem kicsi kép...

Delfike írta...

Párizsra szavazok!Örülök,hogy a kedved már egy kicsit jobb.

Judit írta...

Ha lenne Róma, én is arra szavaznék. :))
De így ... Amszterdam. :)

dviki írta...

Nekem Amszterdam a színei miatt, elsőre...aztán jobban megnézve jöhetne a másik kettő is! :)

Dora írta...

Viki, igen, én is igy vagyok vele, hogy szineit tekintve tuti Amszterdam lenne az első helyen :) Persze még ki tudja, nem tudom mit fogok választani vagy egyáltalán bármelyiket is meghimzem-e ebből valaha :)

Laucica írta...

A pétervári képet is feltehetted volna, hogy a teljes kollekcióra lehessen nyálat csorgatni! Amszterdam mellett az a másik, amelyiknek gyönyörű színei vannak! Engem is az ára állított meg mindig, hogy megvegyem, hogy aztán szépen berakjam a többi befejezetlen közé:))

Dora írta...

Lau, beletettem :)

Timici írta...

nagyon-nagyon szép mind, Párizs és Amszterdam tetszik a leginkább, nem semmi áruk van:(
Neked ez Dóri nem is lenne nagy meló;o)én csak álmodozom róluk:o)