2009. október 2., péntek

Kiri Shawl (2) - készenElkészültem :) Sajnos nem vagyok valami termékeny a héten, de még mindig kifáradva vagyok a kórházi nap után. Valahogy nem birom utolérni magam pihenésben. És valami mindig közbeszól, hogy mégse pihenjek.

Szóval megcsináltam. Még nincs blokkolva ahogy látszik, de ehhez sem volt energiám, pedig ugye ez nem egy nagyon időigényes meló.

6-szor ismételtem a 2-es chartot. Botondra rápróbáltam jó lesz :) Főleg, hogy még ez egy kicsit nyúlni fog.

A lekötés nem sikerült valami fényesen, túl szoros lett. Lehet, hogy nekem egyenlőre érdemes lenne ilyenkor nagyobb tűvel lekötni, mert nem tudom varriálni még a szemek lazaságát.

Este sem volt semmihez kedvem, igy felgombolygattam az összes uruguay-i fonalam.
Kicsit kötöttem a Titániába is, de ez enyhén meghaladja a képességeimet. Valszeg a forditott utáni ráhajtásoknak köszönhetően, amikor a hátoldalt csinálom elég rendesen szaporitok, vagy fogyasztok. Valahogy nem látom, hogy hova minek kéne jönnie. A szinén persze látom már, hogy el van szúrva, de eddig nem volt kedvem kibontani :( Lehet, hogy ez már igy fog majd elkészülni, végülis ez úgyis magamnak lesz.

7 megjegyzés:

Christine írta...

Csodás lett a kendő!!! Ahhoz képest, hogy "kezdő" vagy, profikat megszégyenítően kötsz, hidd el! Nagyon szép, igényes, hibátlan a végeredmény.

Melinda írta...

Naaagyon tetszik!:) Ügyes vagy!:)))

Dora írta...

Szóval jó lett? Örülök, hogy tetszik :)
A legjobb az volt benne, hogy fejből lehetett kötni :)

Kriszti írta...

Szerintem is nagyon szép, a mintája és a színe is!!

Timici írta...

nagyon klassz lett!!!
ez milyen fonalból van?

Dora írta...

Köszi lányok!

Timi, ez is az egyik uruguay-i fonal, fingering vastagság, és Romance névre hallgat.

Timici írta...

köszi:o) szép nagyon!