2009. június 6., szombat

Summer Queen keretezve




Jól bereklámoztam, hogy elvittem kereteztetni a képeket, aztán meg jóóóól nem mutattam meg őket. Vagyis az F betűt azt igen, de a többi 3-at nem. Most is csak 2-t fogok mutatni, mert a D betűm az még mindig fóliázva van, mert nincs meg a helye. Addig meg ugyebár nem tudok lefotózni sem.

Ez a Summer Queen. Sajnos jó fotót egyikről sem sikerült csinálnom, mivel a lépcsőházban vannak kirakva, és hát ott kicsi a hely, ezért ilyen torz szemszögből vannak a képen. Meg hát ott sötét is van, aztán minden jól árnyékot vet. Én meg kicsi vagyok ahhoz, hogy leszedjem a nagy képeket, és máshol fotózzam. Hát igy van ez :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű mindkettő!!! Nincsenek nagyon eldugva a lépcsőházban?

Dora írta...

Oh, Dóra, örülhetek, hogy egyáltalán kikerültek valahova ;) Ugyanis nem annyira kedvenc képei ezek az uramnak, nem rajong nagyon a gyöngyösökért... elsőre azt mondta, hogy majd bekereteztetjük, és berakjuk a szekrénybe. Úgyhogy igazándiból egy szavam sem lehet, mert kint vannak egy falon :)
Azért annyira nem eldugott, viszonylag nagy a lépcsőház. Ha túl sok képem lesz készen szerintem igy is úgyis oda fognak kerülni.

Jutka írta...

Már megint, csak ismételni tudom a saját és a lányok véleményét, GYÖNYÖRŰ!!

dviki írta...

Gyönyörűséges a csajszi! ;) Jó lett a keret is és nagyon jól mutat a falon (klassz a színe!)! :)))