2009. június 19., péntek

Fassel Ferenc: Velence (3)


Vasárnapi állás

Most


Közelebbről

Hogy én milyen unalmas vagyok :) És ismét Fassel :) Most csak 5 nap telt el, de megmutatom. Ha már általában péntek tájékán mutogatok. A berögzült szokások ugyebár. Megint úgy érzem keveset haladtam, nem nagyon volt energiám hímezni. Fáradt vagyok még általában, nehez megy a hímzés. Dehát persze már megint elkezdtem másik mintákat nézegetni. Ráadásul megint újat :-D De szerencsére nem csábultam el, csak nézegettem :-DDDDD Még ;)

11 megjegyzés:

Abile írta...

Szerintem sokat haladtál! Ennyi apró öltés!! Nagyon tetszik!

Melinda írta...

WOW!:)))

Delfike írta...

Húú... ez jó sok!!!

Lorix írta...

Szerintem is sokat haladtál, és egyre jobban tetszik maqga a kép is. Jövő pénteken várom a folytatást :)

Jutka írta...

Nekem nem unalmas, alig vártam, hogy a gép elé kerüljek, és nézzem a hímzésedet! Tudtam ma mutatsz valamit, engem minden kis öltés érdekel.
Meg szeretném kérdezni, ezt a képet, készletben vetted? Vagy hogy a csodába jutottál hozzá, ne talán te ügyeskedtél valamit?Bocs a tudatlanságomért, de ez nem mindennapi kép na és a kíváncsiságom sem tudom leplezni azért kérdezem? Meg buta sem akarok maradni, bízom benne előbb, utóbb csak ki okosítasz.

Dora írta...

Köszi lányok! Akkor azért mégiscsak haladtam valamit :)

Jutka, na akkor nézzük a kérdésözönt :)
Nem készletben vettem. Én generáltam festményből a mintát. Sok festő munkájából csináltam már keresztszemes mintát, többet meg is hímeztem már, és még sok a terv :) Van egy két külföldi festő, akinek a munkájából csináltak már xszemes mintát, de magyar nem igen akad azt hiszem.
Szóval nagyon egyszerű csinálni programmal képfileból mintát. Megmondom, hogy hányszor hányas mintát szeretnék, hogy milyen fonallal, és hány szinnel, és már mehet is az OK gomb.
Szerintem a HAED is ilyen programmal készíti a képekből a mintát, főleg azért gondolom, mert a kiadott mintájuk erőteljesen olyan, mint amiket én csinálok. Van egy 4 napos próbaverziója ennek a programnak, annak idején minden munkatársam gépére felkerült, és napokon át csak csináltam a mintákat :-DDDDD

TJ írta...

Dora,
én már látom, h nekem is a festmények lesznek a gyengéim, de csak majd, ha megcsináltam a van Gogh-ot;).
Elképesztóen nagy munka, igazán csodállak!

Jutka írta...

Köszönöm a minden tekintetben kielégítő választ!:)

xenasi írta...

szerintem rengeteget haladtál!! csak így tovább :D gyönyörű lesz

Valikaa írta...

Szeretnék én is így "nem" haladni. :)

CathlenKata írta...

Én csak halkan érdeklődnék .... mi lenne ha haladnál is ?? :-)
Iszonyatsokat hímezted, csak mivel te minden nap látod sztem nem tűnik fel. Vagy tévedek ?