2009. június 26., péntek

Fassel Ferenc: Velence (4)


Múlt héten


Most

Most néztem, hogy jól el van írva minden címem. Szegény Ferencből Ference lett :-D De mindjárt átírom. Böktem kicsit ezt. Imádom. Annyira jók a színei, hogy hihetetlen. Tényleg csak azért szoktam félrerakni, hogy valami néha el is készüljön, mert ugyebár hol vagyok még ennek a végétől. Persze szokás szerint több haladásra vágytam volna, de így sikerült.

6 megjegyzés:

Anita írta...

Ez nagyon-nagyon tetszik! És szerintem jól haladsz, bár ez nem biztos, hogy vigasztal, ha többet szerettél volna bele bökni. Az a számláló is tuti, ami oldalt jelzi, hogy hol tartasz a képpel. :-)

Valikaa írta...

Hát pedig én nem hiszem el, hogy ennyit haladsz!
Olyan jó jönni hozzás, látni a sok haladást, mindig motivál :)

Jutka írta...

Még, hogy nem haladsz? Nagyon is, látványos az elkészült részlet. Nem beszélve az elkezdett "kis színesről" ha azt a sok xet ide bököd, hol tartanál!

Dora írta...

Az a lényeg, hogy ti látjátok a haladást :) Mert engem meg ez szokott elkedvetleníteni, hogy úgy érzem nem haladtam, aztán ti meg azt mondjátok, hogy de igen! És ezt tök jó!

Hát igen Jutka, igazad van :) Valószinűleg akkor haladnék igazán látványosan, ha nem böknék mindenfélébe folyton :)

Anita, ha ez a lap is meglesz, akkor 57%nál járok, sajna addig elég nehéz becsülni hogy mégis mennyi lehet még hátra. De gondoltam számolom, az hátha motivál, hogy már nincs sok hátra :)

CathlenKata írta...

Jéé hova tünt a hsz amit irtam ?? :-(((
Pedig megdicsértem, milyen gyors vagyol. Amúgy csodás lesz ha kész lesz.

Dora írta...

Kata köszi neked is :)
Nem tudom hova lett a megjegyzésed, nekem csak most ez az utolsó látszik.