2009. május 5., kedd

Megjött a csomagom!




Majdnem 3 hét alatt ideért az ajándékom Laurától! Már enyhén szólva kezdtem izgulni, mert azért ez olyan soknak tűnt! De nem hiányzik semmi, benne minden, és megjött egy 10 perccel ezelőtt.
És ami nagyon meglepi, hogy volt bennem több meglepi :))))))))))))))))) Vagyis készült Laura készítésében egy kis édes hímzett boríték ;) meg lapult benne egy Caron Waterlilies fonal, egy meseszép, imádom a rózsaszínes, lilás dolgokat!
Egy baj van csak vele hogy a kis boríték gombját eltörték útközben :( De majd megreparálom.
Az újság is csúcsjó, tök jó minták vannak benne! Majd mindjárt mutatok belőle képeket.

Laura, nagyon köszönöm itt is! Annyira örültem neki! :)))))))))))))))))))))))))))))

6 megjegyzés:

Jucus írta...

De jó csomit kaptál, az a kis hímzett boríték tényleg nagyon aranyos! Néztem az újsit is, az a banner is nagyon jó meg az a jácintos is! Gratula Neked mégegyszer!

Laucica írta...

Hatalmas puffanással leesett a kő a szívemről:) Viszont mintha mégjobban látszódna, ahogy elfolyt a fonal színe (ááááááááá!!!)
Igazi pecsétviszból csináltam a gombot, akkora lyukat égettem az ujjamba vele, amikor csináltam, hogy egy hétig mindenki kérdezte, mi történt (azóta már egy másik égési sérülés kelleti magát a kezemen:)), és eltört:( De legalább megjött:)

Miaanya írta...

Gratulálok a nyereményhez, és nagyon örülök én is hogy megérkezett:))

Judit írta...

Gratulaaaaaaaa!!! :)
Végre, végre! Már nagyon vártam ezt a bejegyzést! :)
Nagyon szép dolgok vannak az újságban! :)

Fauna írta...

Szuper dolgokat kaptál!

Dora írta...

Oh, Laura sajnálom akkor nagyon hogy eltört :( Pedig nem én voltam, mert kinyitottam a borítékot, lefele forditottam, hogy kijöjjenek a cuccok, és egyből kipotyogott ez.

Hát nekem is nagy kő esett le a szivemről, hogy megérkezett.