2009. május 30., szombat

Sárkánytalálkozó 5.


Ééééééééééééés megvolt az 5. sárkánytalálkozónk. Sajnos 1 sárkánybébi nem tudott eljönni :(, így Delfike most kimaradt a taliból, de a többiek ott voltak.
Most Anitánál tartottuk a talit.
Reggel 8-kor útrakeltem, hogy elinduljak a csajokért. Dóráért mentem elsőnek. Odaértem, de még nem tudott lejönni, mert a fiúk még nem voltak útra készek, így kicsit várakoztam a tilosban, ahova parkoltam :-D Aztán nekiindultunk Klaudiáért, de már késésben voltunk. Kb akkor indultunk el, mikor Klaudia vonata már beért. A Keletit nem sikerült meg közelítenünk tökéletesen, ismét szabályokat szegtem :S, pl behajtottam a taxis, buszos "utcába". De csak lett parkoló, csak meglett Klaudia. És irány a Népliget, hogy Vikit is összeszedjük. A lányok már messziről kifigyelték, hogy ki lehet Viki, de aztán azt mondták, hogy á, nem lehet, túl kicsi táska van nála, abba nem fér sok hímzés :-DDDDD Persze attól még ő volt ;) Beugrott, és már mentünk is tovább. Közben megkaptuk a feladatot, hogy szerezzünk jeget, be is parkoltam valami rettenetes helyre, csajok frászt kaptak hogy bemegyünk a bokorba, pedig tök messze voltunk. Aztán még haza kellett rohannom, mert otthon hagytam az Anitának szánt ajándékot. De aztán már irányban voltunk Anitához. Azt hittük Évi már tuti ott lesz. De mi értünk kivételesen hamarabb. Sütiztünk, dumáltunk. Aztán Évi is megjött. Anita közben főzte a levest. Az idő viszont kezdett egyre pocsékabbra fordulni, így a levest megettük, a sütögetést viszont leszavaztunk. Mármint a kinti grillezést. Anita bent megsütötte a husikat, mi meg addig dumáltunk a nappaliban, és RR kendőket mutogattunk. Épp leültünk a husihoz, mikor Dorottya is befutott.
Az ebéd nagyon fincsi volt, a gyomrom ugyan a fogyókúra miatt jó kicsi, alig bírtam valamit enni. Pedig nagyon finom volt minden. Utána gyors hímzés mutogatásba fogtunk, mert Vikit hamar vissza is kellett vinnem. Tök jó volt! Minden annyira más élőben! Majd rakok fel képeket, csak ehhez már nincs erőm ma.
Fent a képen a 7 sárkány sal-os csajszi van :) Remélem legközelebb 8 lesz a fotón :)
Aztán Klaudia tök aranyos volt, eljött velem meg Vikivel ki a Népligethez, hogy ne kelljen visszafele egyedül jönnöm. Közben még Ági is befutott, hogy RR kendőt passzoljon le ;)
Andris is "részt vett" a talin :) Néha átengedte még a gépet is, hogy holmi készleteket nézhessünk a neten :-D
Nagyon örültem Vikinek, hogy eljött, abszolút nem volt csalódás, pont olyan amilyennek gondoltam :) A hangulat jó volt, Vikit kivéve mindenki sokáig maradt, most még Évi is. Jókat röhögtünk, beszélgettünk.
Este még egy kis kötőleckét is kaptunk Dorottyától.
Sokáig hezitáltam, hogy maradja Anitáéknál vagy sem. Péternek sem mondtam semmi konkrétát, de zavart, hogy sógornőmék megkavarták a hétvégét, és holnap ebédre jönnek, így végül a józan eszemre hallgattam, és hazajöttem. Pedig jó lett volna a csajokkal maradni, dumálni még. Persze félig meddig nem volt okos dolog addig maradni, mert tök sötétben jöttem haza, és hát ugyibár úgy nem igazán látok... de jóóóó lassan jöttem. Igy épségben hazaértem. Remélem azóta mindenki más is.
Ja, már megint kaptam meglepiket, pedig nem is érdemlem! Anitától inch-es mérőszalagot :) Dorottyától pedig parfümös DMC fonalat, zöldalmát! :) De jó nekem :))))))))))))))))))

Szép nap volt, kár, hogy 2 hónapot kell várni a következőig :) Vagy még többet, ha előbb közbeiktatunk egy kis xszemes kiállitást a Camponában.

4 megjegyzés:

Abile írta...

Tényleg jó volt neked! :o)

Dora írta...

Ugye :)? Kár, hogy csak 2 havonta szervezzük meg.

Suzi írta...

Én csak irigykedni tudok!!
Gondoltam ám rátok!!:-))
örülök, hogy jól sikerült!!

Valikaa írta...

Csatlakozom az irigykedők táborába :)