2009. május 26., kedd

Alyssum kendő


Kaptam egy vagyis mit 3 motring Kid Merino fonalat, és hát nem bírtam magammal, valamit kellett belőlem csinálnom. Vagyis jobban mondva elkezdenem :) Ezt az Alyssum kendőt választottam, mert ez kimondottan erre a fonalra van, na meg egyszerűnek is tűnt :) Az Aeolian kendőm ugyanis bontáson Dorottyánál tengődik. Ez a negyede. Na nem területre, hanem sorok számára :-DDDD
De lefotóztam, mert most még talán látszik valami a mintájából, aztán már úgysem fog. Sajnos ezt is bontogatnom kellett így is, és nem igazán lehet, tökre összeakad az egész. De remélem, hogy mostmár nem rontok.

9 megjegyzés:

Jutka írta...

Én szurkolok neked, a siker érdekében, hogy rontás nélkül mihamarabb elkészüljön! Tudod milyen jó érzés a kész művedben forgolódni a tükör előtt?

Melinda írta...

Én is szurkolok!!!:) A fonalad gyönyörű! Remélhetőleg, a kendő is az lesz - és miért is ne lenne az?;)

Abile írta...

Naháááát, kötni is tudsz! Szépen alakul! :o)

Dora írta...

Hu, Jutka, bárcsak már a forgólódásnál tartanék :) És hát ugyebár egyenlőre 2 megkezdett kendőm van, és mindig a vége a leghosszabb. Mármint ideáig gyorsan eljutottam, de mostmár egyre nőnek a sorok ugyebár.

Melinda, köszi :) Nekem is tetszik a fonal, csak olyan vékonyka, mindig attól félek, hogy könnyen szakad. Pedig nem szakadt még el.

Abile, hát tudni nem tudok, legfeljebb próbálkozom. Netes videok alapján fejtem meg a kötendő szemeket ;) :)

Valikaa írta...

Nagyon szép lesz!
És a fonal is milyen puhának tűnik!
Biztosan nagyon szépen meg fogod csinálni, ás gyönyörű lesz készen!!!

Carol Anna írta...

Szép lesz ... már most is az! :-D

Suzi írta...

Na erre nem emléleztem, de nagyon jól fog kinézni, nekem a színe is nagyon bejön!! Azért nem semmi, hogy profi kötős is vagy!:-)

Dorottya írta...

Ügyes vagy!
Még nem bontottam.... egynlöre csak nézegetem....

Dora írta...

Köszi lányok!
Zsuzsi tőled tanultam kötni ;) De tényleg, ha nem tanítod meg a kezdést, meg a simákat, akkor sosem kezdem el magamtól. A többit néztem neten, meg könyvből.