2009. február 28., szombat

Tegnap összedobtam


Ma elvesztettem a telefonomat. Amire tegnap tokot csináltam. Még tavaly szülinapomra kaptam Krisztától a kis dmc készletet, egy mobiltokot, aminek az eleje hímezhető. Mivel Éva oldalán megláttam, hogy kötött egy kis tokot, nekem is beugrott, hogy jé, van ilyen nekem, amit kihímezhetnék. Hát gyorsan megcsináltam. Nem volt nagy munka, csak monogramm, egy katica, és egy pillangó :)
Ja, a telefonot a McDonald's-ban hagytam, visszament érte Péter, és hihetetlen módon megvolt. Valaki leadta. Vannak még csodák.

Today I lost my cellphone. Yesterday I have made a case to hold it. I've got from Kriszta a small DMC kit for my birthday last year with a cellphone case that has a front part what can be embroided. I saw a cellphone case on Éva's blog, and it poped into my mind that I have something that I could embroider for my phone. It was not a big deal, only my monogram, a ladybird, and a butterfly:)
Oh, and I left the phone in a McDonald's, Peter went
back, and it is unbelievable but it was there. Someone found it, and give it to the personnel. There are miracles.

Kitaláltam, hogy irom angolul is. Úgyis ide rövideket irok, mert ez egy hímzősblog ;) és az angolomat meg vissza kéne tornázi valahova, így legalább rákényszerülök, hogy írjak. Ugyan nem ez a legjobb módja a gyakorlásnak, mivel az aktiv szókicsnem a legrosszabb, képtelen vagyok egy mondatot elmondani élőszóban. De az írás is valami ;) Végülis ez is a munkámhoz tartozik majd ha visszamegyek dolgozni jövőre.

I start to write in English as well. I am writing here short blocks because this is a stitching blog. I have to gain back my previous English knowledge, so this way I force myself to use it somewhere. This is not the best way as my active vocabulary is the worst, I mean I cannot say a sentence verbally. But writing is also something ;) This will be part of my task back in the office next year because I am working as a software specification engineer ;)


Vettem Ninától anyagokat ;) Tök jó, úgyis mindig bénáztam csak a festésükkel, nála meg tök szép színben is vannak.

I have bought some hand-dyed fabrics from Nina. She is doing great colours, I am not good at this. She has very nice colours, check it HERE.


Ritától akartam ugyanis egy szépséget, de sajna nem volt meg a Hoffmandis-on :( Pedig úgy tetszik. Na majd egyszer valamikor.

I wanted something from Rita but she could not order it for me because Hoffmandis does not have it on store. I love it soooo much. I hope next time...

5 megjegyzés:

Dviki írta...

Ezt a szépséget én is kinéztem már magamnak, remélem hamarosan Rita meg tudja szerezni! ;)

Ninától pedig én is vettem anyagot, igaz én csak egyet (egyelőre), de ami késik az nem múlik! :D

A telefonnal pedig tényleg nagy mákod volt, én egyszer a bankkártyámat hagytam ott a DM-ben. Szerencsére azt is eltették.

Anita írta...

A telefonnal tényleg nagy mázlid volt. :-)

Az LHN mintát én is épp ma reggel nézegettem, hogy milyen szép. Nina anyagairól meg most lecsúsztam, már nem találtam kedvemre valót, de majd legközelebb, ja és majd megnézem nálad őket. :-)

carol31 írta...

Nagyon tetszik a telefontok! Jó, hogy meglett a telód! ;-)
Az anyagokat pedig majd mutasd meg!

Delfike írta...

Szerintem is nagy szerencséd volt a telefonnal,vannak azért még rendes megtalálók.
Nagyon szép anyagokat választottál!

Blogger írta...

Anybody else wants a FREE MC DONALD'S GIFTCARD?