2015. április 2., csütörtök

Aimee Stewart: World Travel Bookself (1)

Újabb megkezdett HAED kép.
Az első oldallal vagyok csak meg, nem egyszerű mintha, mondhatom a legdurvább mintám eddigi hímzéseim során.

25 countos vászonra szokás szerint, és 1x1 szálon 1 szállal.
Van ebből a HAED képből mini, meg large is, de én a közepeset vettem meg.

Persze pont Indiával kezdődik a kép. Nem szerettem azt a helyet mikor kint voltam, nem is értem miért van oda érte egy csomó ember. De tapasztalatnak jó volt egyszer oda is eljutni.


7 megjegyzés:

Dóra írta...

Éljen az újabb MUK! Nagyon jók a színei!!!

Kéne rendeznünk egy amolyan mindent elviszünk, mindent előszedünk hímzős összeröffenést kölykök nélkül. Vagy jönnek ők is és játszanak a másik szobában.
A napokban kezdtem újra hímezni. Fura, de azért kezdtem el megint xelni, mert jöttek Szilárdék és a lányok elővetettek velem minden kész, keretre váró munkát. Aztán úgy éreztem, hogy valamit hímeznem kell:-D Miközben ültem és bökögettem rájöttem, hogy nagyon-nagyon hiányzott a lelkemnek az efféle alkotás. Aztán végignéztem a felhalmozott kinyomtatott mintákat, régi terveket, a bedobozolt gyöngyöket, cérnákat, a készletek egy részét. És hihetetlen, de pár nap múlva ott rágott a kis bogár az agyamban, hogy minek kéne nekiesnem, de az valami ÚJ legyen:-D

Dora írta...

Csináljunk!
Nekem ezek hiányoznak, mert ezek adták az löketet, hogy csináljam és csináljam. Jó anélkül is csinálom, de szerintem jóval többet hímeztem ha néztem másét is időnként, meg megmutogathattam.

Meg annyira jó tapogatni, és nézni más munkáit is, olyan érzése van tőle az embernek hogy ő maga is többet hímzett, és többet alkotott :)

CathlenKata írta...

Jó konfettis kép ahogy elnézem, de nekem a piros rucis a kedvencem.

A napokban pakoltam költözés után a készleteim, az első egy nagy kép volt , jó lenne csak azt az egyet befejezni. Mostanra lenne helye a keretnek is :-)
Kérdés mennyire látom még csinálni?

Dóra írta...

Hát irtó sokat filóztam, hogy hgy is kéne kiviteleznünk a mindent megnézünk találkozónkat. Szerintem az én csomagom még szállítható állapotban van.
Viktor poénból elnoymta, hogy neked talán egy kisebb utánfutó kéne. Szerintem nem, de ha mégis, az tök jó, akkor tényleg van mit néezegetni:-D

Hozzuk össze. Úgy kéne valami kis ilyen a lelkemnek. Meg ahogy elolvasgattam a blogodat, asszem rá is rádfér.

Ja, találkoztunk Balázzsal a Mekiben a Móriczon. Khm. Remélem nem tettünk rá rossz benyomást:-D

Bakker, 28 éves????

Dora írta...

Kata, a piros rucis jóval gyorsabban haladós. Talán még a szárnya lesz kicsit macerás, aztán a többi része már egyáltalán nem.

Dóra, dehova van nekem egy teherautónyi, nem tudom Viktor honnan veszi ezt :) Egyébkéént tényleg nincs igazán sok. Egyetlen dobozban vannak a megkezdetlen, vagy megkezdett készleteim. Meg egy másikban a kinyomtatott minták. Ennyi. Egy normál méretű ikeás dobozban, mégcsak nem is ilyen óriásiban. Max a fonalak, gyöngyök, anyagok foglalnak még helyet másik dobozokban.

Mesélte Balázs hogy találkoztatok, nem mondott semmi extrát egyébként. Csak ennyit. A 28 az sok vagy kevés?

bandita írta...

Szia Dora! Egy nagyon kedves barátnőm kért meg, miután a neten véletlenül belefutott a blogodba, hogy próbáljam meg felvenni veled a kapcsolatot.
Keresztszemes hímzés ügyben szeretne segítséget kérni tőled e-mailben. A blogon nem láttam mail-elérhetőséged, így megadnám az én címemet:
gazdandi@gmail.com

Ha erre a címre visszajeleznél nekem, nagyon megköszönném.

Üdv.
B.Andi

Dóra írta...

Élsz még? Mit hímzel mostanában?
Nézegettem a blogod és tök sok szépet alkottál korábban, egy csomóra szinte nem is emlékeztem.

Na mindjárt írok egy levelet!

D.