2014. február 26., szerda

Újabb HAED szerelmek

Beléptem a HAED Addiction facebook csoportba. Döbbenetesen jó ott járni, mert ott már embereknek elkészült HAED munkája. És rakják fel a fázisfotókat, eszméletlen.

Úgyhogy megint rászabadultam a HAED oldalra, és három újabb szerelmet találtam magamnak... Kedveltségi sorrendben, elől a főszerelem, utána sorban a többi. Imádom a sok színt, és formát. Egyszer ugye ezeket is meghímzem? :)

1: World Traveler

2: Dream Dance Lovers

3: Foxglove Ball

5 megjegyzés:

Dóra írta...

Nekem a 3. jön be, főképp a színei miatt, meg olyan mozgalmas. Az első kicsit sok.
Néha fennakadok én is a HAED tervezői oldalon, egy csomó képet kiválasztok, aztán jókat röhögök magamon, hogy egy 50*50-es kép meghímzése is legalább 1 hónap, akkor mire jutnék én egy HAED képpel?:DD
De akkor is jó tervezgetni én meg másét is szívesen nézegetem.

Dora írta...

Szerintem azért pörögtem most ennyire be rá, mert ha van időm, akkor a Winter Rose-t himezgetem. Illetve Attila kiszavazta a két fassel képet, amihez anno megvettem a fonalakat, és most keresek valami más mintát amire elhasználhatnám őket. Azért remélem én meghimzek majd egy pár HAED képet. Ha csinálnám és nem mintákat nézegetnék a neten, még haladhatnék is vele :-D

Dora írta...

Egyébként egy 50x50-es kép az majdnem egy HAED minta 1 lapja :) Az nem is olyan rossz teljesítmény lenne :)

Emese írta...

Szuper választások, hajrá! Én inkább maradok az apróknál és néhe egy egy 1 lap-osnál : )

Timici írta...

csodaszép az első! tényleg szerelembe lehet vele esni, sok szépséges szín és az egész is együtt szuper!!! Kitartást kívánok! Te abban jó vagy ;)