2013. augusztus 17., szombat

HAED Winter Rose (2)

Aj, szinte sosem rakok már fel ide semmit. Nem mintha sokat hímeznék, de azért lehetne időnként mutogatni amit meg igen. Egy jó darabig csak ezt a HAED képet, a Winter Rose-t hímeztem. 

Összevissza hímzem szegényt, amilyen színhez van kedvem, épp azt. Így aztán még az arca sincs kész teljesen. Élvezet egyébként hímezni. Tetszik minden szín benne, meg ahogy alakul az egész.

Ilyen volt múltkor:

És ilyen most:



8 megjegyzés:

CathlenKata írta...

nagyon haladsz, bár most hirtelen azt sem tudom ez melyik néni? A Citrine piros párja?

Dora írta...

Kata, nem, ez épp teljesen másik :) Ez független attól a sorozattól. Bár abból is szeretném egyszer a pirosat is :-D Mert ugye mit nem ;) :-D Csak egyet befejeznék egyszer :)

Dora írta...

Ez lesz az: http://heavenandearthdesigns.com/index.php?main_page=product_info&cPath=160_12&products_id=9767

Fáni írta...

Nézelődés közben találtam rá a blogodra, gyönyörű dolgokat készítesz. Kerestem az elérhetőségedet, de talán figyelmetlen voltam, mert nem találom. Szeretnélek megkérni - 2013. jan. 1.-én mutattad a 3 Mirabilia hölgy képét - , hogy küld már el nkem a mintákat. Előre is köszönöm, további szép napot. greva52@gmail.com

Dora írta...

Fáni, kerestem hogy melyikre gondolsz, de nem találtam január 1-es bejegyzést. Van egy január 31-es, ott 4 kép van azt hiszem. Arra gondoltál? Azok közül sajnos egyik sincs meg, csak szeretném valamelyiket, vagy mindegyiket :) Én nem vagyok nagy minta gyűjtögető, ami megvan az általában megvettem, és nem digitális formában van meg. De ha ezek valamelyikét kéri valaki, szívesen odaadom persze. De ezek épp sajnos nincsenek meg.

CathlenKata írta...

Szép lesz ez is, bár még nem láttam, de így jár aki nem nézegeti a HAED oldalát:-)

Dóra írta...

Állati jól néz ki. Pláne a sok-sok piros szín!
Remélem a kép óta is sokat haladt!

Dora írta...

Dóra, tudtam, hogy neked tetszeni fog, a piros miatt is :) Sajnos nem ezt hímeztem azóta. Mindjárt felrakom, hogy mit :)