2010. június 26., szombat

European Bistro (2)

Valamit haladgattam. Még szerencse, hogy sok a félöltés, így úgy tűnik, mintha tényleg :-D

  Múltkor

 Most
 Kontúr... hogy én hogy utálom csinálni :-D
 Ablakok

11 megjegyzés:

Judit írta...

Szépen alakul! :)
A kontúrozásban egyezik a véleményünk, csak én mindig a végére hagyom, aztán meg szenvedek vele :(

Jutka írta...

Gyönyörűséges szép színekkel van tervezve.
A kontúrt jobb menet közben varrni, mert azzal a képrészlet már teljesen kész van és nem kell újra átbogarászni. (szerintem)

CathlenKata írta...

Jujj, de szép lesz!
A kontúr miatt nem irigyellek, én is utálom nagyon.
Azért vettem elő a Samanthát :-) abba nincs. Ha megjavul a blogom mutatom majd ....

Timici írta...

a kontúrt én sem szeretem, pedig a DIM készletek tele vannak vele:D
a színei nagyon tetszenek, és szerintem igenis sokat haladtál vele;o)

Anita írta...

Nagyon jó lesz, és a "kevés" kontúr is mennyit dob rajta! :) Élőben meg persze még szebb, nekem ugye van összehasonlítási alapom.

Hesztia írta...

Nekem tetszik,olyan jó,hogy már formát öltött egy részlete. Hihihi...akkor én vagyok itt a kakukktojás,mert én szeretek kontúrozni! Ritkán csinálom a papír szerint, előbb kihímzem a teljes képet és akkor "ahova kívánkozik", oda rajzolom :D

Dora írta...

Köszi lányok :)

Hesztia, én azért nem szeretek kontúrozni, mert nagyon lassú, tök nehéz leszámolni a mintáról, hogy hova kell bökni, és nem lehet előre leszámolni sokat. Mert sokszor egy lépést is elfelejtek, aztán megint bogarászhatom ki újra. És akármekkorára nagyítom a mintát, akkor is tök nehéz egy dim-en leszámolni, hogy mondjuk 1-7es átlót, vagy 1-8-asat kell csinálni, szemgúvasztó megtalálni, hogy melyik a vékony zöld, vékony fekete, vastag zöld vastag fekete :-D Szóval nekem ez fárasztó. Én nem tudnék rögtönözni.

Kata, néha tényleg kell egy kontúr nélküli, hogy egy kicsit jobban élvezze az ember lánya a hímzést :)

Én is jobb szeretem menet közben varrni a hímzést, egyrészt mert ugye már jobban kialakul a kép, másrészt abba belehalnék, ha a végén csinálnék minden kontúrt :-D, harmadrészt, meg amit Jutka te mondasz, hogy akkor sokkal nehezebben találnám meg, bogarászósabb lenne.

Laucica írta...

Ó, igen, a vékony vonal, vastag vonal ugyanabból a színből, hű, de utálom a Dimnek ezeket a jelöléseit! De milyen szép lesz cserébe! Kitartás, mindenki drukkol:))

Dóra írta...

Nemhaladt akkorát, de kontúrral igen látványos lett.
Kontúrhoz csak annyit,hogy ha a végén csinálom, akkor gyűlölöm,mertmindig sokkal tovább tart, mint számoltam és akkor már annyira hajt, hogy készen lássam a képet, hogy frusztrál a dolog. Ha menet közben kontúrozok, az jobb, csak félek, hogy a ráma szétnyomja. De inkább az utóbbit választom;) Kivéve a kis mintákat, pl. RR

Christine írta...

Ahh az egyik nagy tervem...
Nagyon szépen haladsz! Én már pár kép óta bevezettem a részenkénti kontúrozást, sokkal jobban élvezem, mint utólag kontúrozni, és ráadásul másoknak is mindig jobban tetszik a hímzés, nem azt mondják rá, hogy már megint mi az a paca, amit csinálsz:)

Unknown írta...

Mindent bele!Imádom nyomon követni a műveket.Lenyűgöző a részlet is.
Bea